Kategoriler
Proje Haberleri

Akoğlu Center projesinde son daireler sahiplerini bekliyor

Akoğlu Center projesi Ankara, Yenimahalle’de yer alıyor. Projede toplamda 38 daire ve 21 mağaza satışta. Toplamda 7331 metrekare proje alanına sahip proje Yenibatı mahallesinde ana bulvar üzerinde yer alıyor. Projede daire özellikleri neler? Ayrıca proje konut kredisi kapsamına giriyor mu? Projede hangi sosyal olanaklar mevcut?

Akoğlu Center daire özellikleri

Proje kapsamında brüt 100 net ise 82 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler sahiplerini bekliyor. Projede yer alan daireler merkezi pay ölçer ile ısınıyor. Balkonlu daireler 11 katlı bina içerisinde yer alıyor. Site içerisinde konumlu dairelerde statik betonarme sistemi ve  1. sınıf malzemeler ön plana çıkıyor. Ayrıca Proje kapsamındaki dairelerde ankastre ve duvar kağıdı da var. Bunun yanında parke ve seramik zemine sahip daireler spot aydınlatmalarla da dikkat çekiyor. Proje kapsamında yer alan daireler ısı yalıtım ve ses yalıtım olanaklarına da sahip.

Akoğlu Center sosyal olanakları

Projede açık otopark ve blokta iki adet asansör mevcut. Ayrıca paratoner ve 24 saat fiziki güvenlik imkanlarına da sahip durumda.. Bunun yanında projede intercom sistem diafon da mevcut. Projede spor alanı da sosyal olanaklar arasında yer alıyor. Ayrıca proje konum olarak alışveriş merkezi, belediye, hastane gibi önemli konumlara yakın durumda. Proje ayrıca dükkan seçenekleri ve modern mimarisi ile ön plana çıkıyor.

Projede daire fiyatları

Proje kapsamında yer alan 2+1 daireler 475 bin TL üzerinden satışta. Projede daireler konut kredisi kapsamına uygun durumda. İnşaat firmasından satışta olan daireler görüntülü arama ile gezilemiyor. Bununla birlikte projede oturuma hazır kat seçenekleri mevcut. Proje lansman öncesi indirimli fiyatlarıyla satışta. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0312 280 56 56 numaralı telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version