Kategoriler
Proje Haberleri

Akor Vadi Evleri satışları devam ediyor

Akor Vadi Evleri geniş odaları ve konforlu daireleri ile sizlere sunulmaktadır. 1+1, 2+1, 3+1 tip daire seçenekleri bulunan bu sitede istediğiniz evi rahatlıkla bulabilirsiniz. Site içerisinde bulunan bu evin birçok alanı ve özelliği sizlere sunduğunu da söylemek mümkündür. Birçok özelliği içerisinde bulunan bu sitede sizler detaylı bir inceleme gerçekleştirebilirsiniz. 2+1 tip daireler brüt 97, net ise 79 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu projedeki evler konumu dolayısıyla güneş almaktadır. Seramik zemini, geniş mutfağı ve iç açıcı laminant zeminli ile sizlere istediğiniz alanı sunmaktadır. Alaturka tuvaletin de İçerisinde bulunduğu 1 banyosu bulunmaktadır. Site içerisinde asansör bulunmaktadır. Aynı zamanda ses yalıtımı gibi özellikleri de mevcuttur. Otoparkının bulunması arabası olan ev sahibi için oldukça iyi bir özelliktir. Aynı zamanda bir kapıcı da mevcuttur. Sizlere doğa ile iç içe olan aynı zamanda şehirdeki istediğiniz kolaylığı ayağınıza getiren bu evler oldukça konforludur. Park ve yeşil alanları bulunan bu evler sizin için oldukça uygundur. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmaktadır. Bu şekilde evin iç ve dış yapısını detaylı bir biçimde anlatmak mümkündür.

Akor Vadi Evleri konumu ve fiyat bilgisi hakkında

Hastane bölgesi Akor Vadi Evleri’nde satılık ilanı ile sizlerin karşısına çıkmaktadır. Doğa ve şehir manzarası bulunmaktadır. Tokat’ın Niksar ilçesinde bulunan bu evler konumu olarak sizlere oldukça kolaylık sağlar. Hastaneye yürüme mesafesinde olan bu evler aynı zamanda markete gitmenize de kolaylık sağlar. Spor salonu, park gibi yerlere de giderek kendinize vakit ayırabilirsiniz. Yürüme mesafesinde olan bu yerler sizler açısından oldukça iyi bir seçenektir. Eczane gibi ihtiyaç duyacağınız yerlerde yakındır. Aynı zamanda üniversite ve lise de yürüme mesafesindedir. Bu sizlerin eğitime de kolaylık sağlayacak bir seçenektir. Evin yakınlarında aynı zamanda camide bulunmaktadır. Ulaşım olarak ise anayol oldukça yakındır. Aynı zamanda dolmuş seçeneğinden de yararlanabilirsiniz. Doğa ile iç içe olan bu site içerisinde bulunan evler seçenekleriniz arasına girebilir.

Konut projesinde daire fiyatları, dairelerin tipine, büyüklüğüne göre değişmektedir. Daire fiyatları ayrıca bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda brüt 97 metrekare 2+1 tip dairelerin fiyatları 320 bin TL’den başlamaktadır.

Bu şekilde Akor Vadi Evleri projesinin özelliklerini bu şekilde anlatmak mümkündür. Daha detaylı bilgi alarak bu evler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 539 366 50 67 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…