Kategoriler
Proje Haberleri

Akpınar Yaşam Evleri Sancaktepe’de satışa çıktı

Akpınar Yaşam Evleri adlı konut projesi 2 + 1 ve 3 + 1 odalı daire seçeneklerinden meydana gelir. Deprem ve yalıtım yönetmeliklerine uygun olarak inşa edilen bu daireler en çok konumları dolayısıyla dikkat çekmektedir. Ayrıca dairelerin hepsi geniş balkona sahiptir. İç ortamın kış mevsimlerinde sıcak, yaz mevsimlerinde ise serin kalmasını sağlayan yalıtımlı pencereler oldukça kalitelidir. Ayrıca tüm daire içi zemin malzemeleri piyasanın en dayanıklı ürünleri olmaktadır. Dış cephe mantolaması üst düzey olan dairelerin dış ortamdan etkilenme oranı çok düşüktür. Yani dışarının gürültüsü, aşırı sıcağı ya da aşırı soğuğu bu daireleri neredeyse hiç etkilememektedir.

Projenin konum özellikleri nelerdir?

Bu projenin ismi, dairelerin yükseldiği Akpınar Mahallesi’nden gelir. Hasan Basri Parkı ve Şehit Polis Ersoy Karacaoğlan Parkı’nın arasında kalan site, Hakmar Ekspres ve BİM market şubeleri ile bitişiktir. Bununla beraber Cengiz Topel Ortaokulu, 17 No’lu Aile Sağlığı Merkezi ve Kaan Güler Aile Sağlığı Merkezi yürüyerek ulaşılabilecek mesafededir. Sitenin kurulmuş olduğu Malkoçoğlu Caddesi, ilçenin işlek yolları arasındadır. Ayrıca proje konumuna yakın olan diğer önemli yerler şu şekildedir:

  • İstinye Üniversitesi
  • Maltepe Üniversitesi
  • Yeditepe Üniversitesi
  • Doğa Koleji Okulları
  • Viaport AVM, Rings AVM, Atlas AVM, Meydan AVM
  • 15 Temmuz Şehitleri, Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim köprüleri
  • Sabiha Gökçen Havalimanı

Bunlar gibi daha pek çok konum sadece 5 – 10 kilometrelik mesafelerdedir.

Akpınar Yaşam Evleri satılık daire fiyatlarının ne durumda olduğu bir projedir?

Akpınar Yaşam Evleri satılık daire fiyatları açısından İstanbul ortalamasının üzerinde sayılmaz. 2 + 1 Odaya sahip daireler yaklaşık olarak 460 bin TL’den başlayan fiyatlara sahiptir. Bununla birlikte projenin en büyük daireleri olan 3 + 1 odalı seçenekler 560 bin TL olmaktadır. Dolayısıyla bu daireler genel olara, Sancaktepe satılık daire seçeneklerinin en ucuz ve konforluları arasındadır. Daha detaylı bilgi almak isteyenler ise 0546 530 52 55 numarasını arayabilir.

Son ilan edilen konut projelerini incelemek istiyorsanız TIKLAYINIZ