Kategoriler
Proje Haberleri

Akrova Evleri Ünalan’da yükseliyor

Özel tasarım evleriyle Üsküdar’ın kalbinde konumlanan proje Adalar ve deniz manzarasıyla dikkat çekiyor.  Akrova Evleri Ünalan projesi içinde yer alan daireler inşaat firmasından avantajlı fiyatlarla satışta.  CEV Grup İnşaat farkıyla hayata geçirilen projede havuzlu dubleks daireler sadece dört adet olmasıyla ön plana çıkıyor. Ayrıca projenin ayrıntılı planları da alıcıyla paylaşılmış durumda. Bununla birlikte projede diğer daire seçenekleri neler? Projede fiyatlar nasıl? Görüntülü arama ile daireleri gezmeniz mümkün mü?

Akrova Evleri daire seçenekleri

On birinci kata taşıdığı villa konsepti ile dikkat çeken proje Küçük Çamlıca’nın eteklerinde konumlu. Özellikle son beş yılın en çok prim yapan muhitinde yer alan proje yatırım amaçlı tercih edebileceğiniz bir konut projesi.  Lokasyonu itibariyle ilgi odağı haline gelen Üsküdar Akrova Evleri projesinin dubleks dairelerinde alt katta yatak odaları banyo ve tuvaletler var. Üst katta ise mutfak, banyo, tuvalet ve teras mevcut. Ayrıca terasta sonsuzluk havuzu dairenin özel imkanları arasında. Dubleks daireler 4+1 ve 4.5+1 tipinde olup 241 ve 327 metrekare büyüklüğündedir.  Merkezi ısıtma sistemiyle ısınan projede ara kat daireler ise 90 metrekare 2+1 türden. Ayrıca projenin üst katlarında 134 metrekare 3+1 daireler mevcut.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Projede ara kat 2+1 brüt 90 metrekare daireler 750 bin lira üzerinden satışta. Ayrıca proje kapsamındaki yüksek kat 3+1 brüt 134 metrekare daireler 1.500.000 TL üzerinden alıcı buluyor. 4+1 brüt 241 metrekare özel teras ve havuzlu daireler 3.900.000 TL üzerinden satışta iken bu fiyat dubleks 4.5+1 türde brüt 327 metrekarelik ultra lüks dairelerde ise 5.400.000 liraya kadar yükseliyor.

Akrova Evleri sosyal imkanları

Metro ve metrobüse yürüme mesafesindeki daireler Emaar Avm Otel ve Akasya Avm’nin orta noktasında konumlu. Bununla birlikte terasta özel havuzu bulunan dubleks daireler deniz ve şehir manzarasını önünüze seriyor. 7 gün 24 saat özel güvenlik hizmeti de projenin sahip olduğu imkanlar arasında. Ayrıca ulaşım açısından çok rahat bir konumda bulunması daireye değer kazandırıyor. Konut projesinin 15 Eylül 2021 tarihinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilme planlanmaktadır.

Emaar AVM Otel ve Akasya AVM’ye yakın, metroya 250 metre, metrobüse 400 mesafede bulunan proje henüz inşaat aşamasında olması nedeniyle isteğe özel değişikliklere de açık olduğunu özellikle belirtiyor. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 654 56 61 numaralı telefon ile görüşebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…