Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

AKS Focus İstanbul 48 ay vade farksız ödeme

AKS Grup tarafından hayata geçirilen AKS Focus İstanbul projesindeki daireler, 495 bin liradan başlıyor. Ayrıca, deniz manzarasının da eşlik ettiği projedeki satın alımlarda 48 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Geçtiğimiz yılın eylül ayında teslimlerinin başladığı projedeki konutların tapusu, hemen teslim ediliyor.

Beylikdüzü’nde inşa edilen proje, beş blok içerisinde 272 adet daireyi barındırıyor. Doğal enerji kaynaklarını kullanan projede, doğal gaz ve elektrik tasarrufu sağlanıyor. Dairelerdeki ısıtma ve soğutma sistemleri, bu teknolojiden yararlanıyor.

Konutlarına akıllı ev sisteminin entegre edildiği proje, 14 bin 500 metrekare büyüklüğündeki arsa alanında bulunuyor. Arsa alanının 10 bin 500 metrekaresi ise yeşil alanlara ayrıldı.

Projedeki bloklar, yatay mimariyle inşa edildi.

AKS Focus İstanbul sosyal donatılar

Beykent semtine konumlandırılan projede; çocuk oyun alanları, jakuzi, kamelya, market, ticari alanlar, kafeterya, yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol oyun sahası, tenis kortu, fitness salonu, sauna, buhar odası, spor merkezi ve yürüyüş parkurları bulunuyor.

Sitesinde süs havuzuna da yer verilen projede açık otopark ve kapalı otopark da inşa edildi. Proje sakinlerine, site alanında, renkli bitki ve sarmaşıklar eşlik ediyor.

Projedeki konut seçenekleri

Avrupa Yakası’na inşa edilen AKS Focus İstanbul projesindeki evlerde ısı ve ses yalıtımı da bulunuyor. Ebeveyn banyosuyla da donatılan konutlar, ankastre beyaz eşya setiyle veriliyor. 

Erdem Sokak’a konumlandırılan projedeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri 70 metrekare büyüklüğü ile 90 metrekare büyüklüğü arasında, iki odalı ve bir salonlu daire tipleri 95 metrekare büyüklüğü ile 115 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklerle satılırken projedeki üç odalı ve bir salonlu daire tipleri ise 150 metrekare büyüklüğünde sunuluyor.

AKS Focus İstanbul konum avantajları

AVM’lere ve İstanbul Havalimanı’na kolay ulaşım imkânı sağlayan proje, ilçe merkezine ve metrobüs durağının yakınında yer alıyor. 

Adres: Adnan Kahveci Mahallesi, Erdem Sokak, Beykent – Beylikdüzü / İstanbul

Telefon: 444 98 61