Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

AKS Focus İstanbul’da 48 ay vade imkânı

AKS Focus İstanbul’da 550 bin TL’den başlayan konut fırsatları an itibariyle aktif. 180 ay ve 0,64 oranlı ödeme seçeneklerinin yanı sıra şirket bünyesinde 42 ay vade imkanları sizleri bekliyor. Hemen tapu ile ev sahibi olabileceğiniz peşinatsız dairelerden anahtar teslimi almak için zaman kaybetmeyin.

AKS Focus İstanbul proje özellikleri

İstanbul, Beylikdüzü merkezli konut projesi AKS Grup tarafından hayata geçirilmiştir. 14 bin 500 metrekare arsa alanına sahip olan AKS Focus İstanbul projesinin 11 bin metrekaresi yalnızca yeşil alan için ayrıldı. 5 blok üzerinden tamamlanan konutlarda 15 adet ticari birimler sizleri beklemektedir. Proje bünyesinde yer alan toplam daire sayısı ise 278 olup; konut seçenekleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelere yer verildi. Boyutların 70 metrekareden açıldığı konut projesinde bu rakam en fazla 150 metrekareyi buluyor.

Alıcının tercihine sunulan daire boyutları; 1+1’de 70 ila 80 metrekare, 2+1’de 95 ila 115 metrekare, 3+1’de sabit 150 metrekare üzerinden hayata geçirilmiştir. Açık mutfaklı ve normal arasında değişim sağlayan AKS Focus İstanbul konutları aynı zamanda sosyal donatılar bakımından öne çıkıyor.

Projede yer alan sosyal donatılar

AKS Focus İstanbul konutlarında her türden yaşın zevklerine hitap edecek sosyal alanlar oluşturulmuştur. Geniş sosyal donatıların site içerisinde yer aldığı konutlarda sizlerin ve ailenizin konforu önemseniyor. Başlıca sosyal donatılar olarak; fitness, hamam, sauna, yarı olimpik yüzme havuzu ve bunlardan daha fazlası proje dahilinde hayata geçirildi.

Açık otopark sayesinde araçlarınız için park sorunu olmayacağınız yaşam alanınızda; çocuk oyun alanları sizleri mutlu bir aileye dönüştürüyor. Ayrıca engelliye uygun yapısıyla engellilerle barışık olan bu proje, yürüyüş parkurları, kamelya ve süs havuzları sayesinde ilgiyi hemen üzerine çekmektedir. Akıllı ev sistemi ve 7/27 hizmet veren güvenlik personellerinin güven ortamı oluşturduğu bahçe teraslı evlerde herhangi bir güvensiz ortama yer yok.

Projede yer alan ulaşım seçenekleri

AKS Focus İstanbul üzerindeki ulaşım imkanları sizleri çevrede bulunan eğitim, sağlık ve pek çok kuruma yakın bir mesafede bulunduruyor. Çevresinde 15’ten fazla kolej ve devlet okulunun olması özellikle ebeveynlerin ilgisini çekmektedir. Hastane bakımından en az 5 sağlık kurumu konut çevresinde öne çıkarken; konutlarınız ile arasında yalnızca 9 dakikalık mesafesiyle öne çıkan bir diğer isim Marmarapark AVM oluyor. Aynı zamanda 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan Perlavista AVM, özellikle alışveriş tutkunlarını ziyadesiyle mutlu edecek.

Projede daire fiyatları

AKS Focus İstanbul’da en düşük fiyatlar 2+1 daireler üzerinden 550 bin TL’den bizleri karşılamaktadır. Bu rakamlar alıcıların istek ve tercihleri doğrultusunda yükselebilir. Kampanyada aktif bir halde bulunan konut projesinde 48 ay vade imkanı ve ön ödemesiz koşullar ile sizleri bekliyor. Ödeme tercihlerinin yalnızca bununla sınırlı kalmadığı denize yakın dairelerden ev sahibi olmak için hemen arayın!

Detaylı bilgi için: 444 9 861