Kategoriler
Proje Haberleri

AKS Focus projesi fiyat listesi

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesine bağlı Beykent’te, AKS Grup firması imzasıyla hayata geçirilen AKS Focus konut projesi, toplam 14 bin 500 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

5 blokta toplam 272 adet daireden meydana gelen konut projesinin 10 bin 500 metrekaresi yeşil alanlara ayrıldı. Konut projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. Projedeki 1+1 tipteki daireler 70 ila 90 metrekare, 2+1 tipteki daireler 95 ila 115 metrekare, 3+1 tipteki daireler ise 150 metrekare büyüklükte tasarlandı.

AKS Focus projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 1+1 tipteki dairelerin fiyatları 302 bin 500 TL ila 385 bin TL arasında, 2+1 tipteki daireler 550 bin TL ila 715 bin TL arasında, 3+1 tipteki daireler ise 825 bin TL ila 850 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Konut projesindeki daireler, banka kredisine uygun durumda bulunuyor. Buna ilaveten firma bünyesinde yüzde 40 peşinatla 24 ay vade yapabilmek de mümkün.

Yüzde 35’i satılan AKS Focus konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Konut projesi, 8 katlı bloklardan meydana geliyor.

Konut projesi site özellikleri

Konut projesinde; açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kafe, kameralı güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu, kapalı otopark ve mescit gibi sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Deniz manzaralı olan konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Her dairede ısı pay ölçerin de yer aldığı balkonlu konut projesinde, asansör de mevcut durumda.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, merkezi konumu ve toplu taşıma olanaklarına olan yakınlığıyla dikkat çekiyor. AKS Focus konut projesi, metrobüse sadece bir kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Konut projesi, Adnan Kahveci Mah. Erdem Sok. Beykent-Beylikdüzü/İstanbul adresinde yer alıyor.

Yeşili ve maviyi bir araya getiren konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere numaralı telefonu arayarak ulaşmak mümkün durumda bulunuyor.