Kategoriler
Proje Haberleri

Aksa Prestij Konutları fiyat

Yozgat iline bağlı Sarıkaya ilçesinde Aksa Prestij Konutları projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Aksa İnşaat Yozgat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Proje bulunduğu bölgede modern mimarisiyle dikkat çekiyor. Proje kapsamında alıcılar için dairelerin yanı sıra ticari konutlar da yer alıyor. Bu yönüyle proje, bölgedeki diğer konut projelerinden bir adım daha öne çıkıyor.

Tek bloktan meydana gelen projenin zemin katında ticari konutlar bulunuyor. Kalan üç katta ise daireler mevcut olacak şekilde planlandı. Aksa Prestij Konutları projesinde inşa edilmekte olan konutlar sebebi ile bölgedeki daire ve ticari konut ihtiyacına yanıt veriliyor. Proje bünyesinde dokuz konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine uygun bir şekilde iki farklı büyüklükten oluşacak şekilde tasarlandı. Aksa Prestij Konutları projesinde bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 daire tipinde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen projede inşa edilmekte olan 2+1 konutlar 130 metrekare olacak şekilde hayata geçiriliyor. Yaşama kazandırılmakta olan 3+1 konutlar ise 165 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde planlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tiplerine ve konut büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde fiyatlandırıldı. Aksa Prestij Konutları projesinde yer alan 2+1 konutların fiyatları 200 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan 3+1 konutlar ise 248 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan daire ve ticari konutlara sahip olmak isteyen alıcılar için vadelendirme seçeneği ile ödeme yapabilmek mümkün oluyor.

Aksa Prestij Konutları projesinde bulunan konutların çalışmalarının 2019 yılı içerisinde tamamlanıp ardından da alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: