Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Aksaray Eskil Millet Bahçesi ihalesi yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Aksaray İli, Eskil ilçesi’nde hayata geçirilecek olan Aksaray Eskil Millet Bahçesi ihalesi gerçekleştirildi. İhale kapsamında Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait sosyal alanlar inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor.ulunuyor.

973.42 metrekare toplam inşaat alanına sahip proje konvansiyonel kalıp sistemi ile inşa edilecek. Proje içerisinde biyolojik gölet, ahşap teras, millet kıraathanesi, otoparklar, bisiklet yolu, koşu yolu, renk bahçesi, kameriyeler, çocuk oyun alanı, oturma basamakları, dekoratif oturma birimi gibi bölümler yer alacak. 20 bin 953,85 metrekare büyüklüğündeki alan üzerinde millet bahçesi genel altyapı işleri ve rekreasyon alanları yapımı işi gerçekleştirilecek. Proje içerisinde bitki ve peyzaj alanları, yeşil alanlar, yöreye özgü ürünler ve tema bahçeleri de yer alacak.

Aksaray Eskil Millet Bahçesi ihalesi ne zaman yapıldı

4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilen Eskil Millet Bahçesi projesinin ihalesi 27 Ekim 2020 tarihinde Saat: 11:30’da gerçekleştirildi. Projeye sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanması gerekiyor. Projenin 300 takvim günü içerisinde tamamlanması planlanmaktadır.

Exit mobile version