Kategoriler
Proje Haberleri

Aksu Koru Evleri Çekmeköy satışları başladı

Aksu Koru Evleri Çekmeköy projesi modern mimari tasarımı ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Çekmeköy İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje Aksu Holding bünyesindeki Burçlar Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 blok ve toplam 250 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlar 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler ile dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 blok ve toplam 250 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlar 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler ile dubleks dairelerden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 123 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca fitness center, yürüyüş parkuru, futbol ve basketbol sahası, açık ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kafeterya, oyun parkı, bilardo ve masa tenisi, bay/bayan duş ve sauna bulunmaktadır. Asansör, yangın merdiveni ve yangın alarmı gibi birçok özelliğe sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu yer almaktadır. Ayrıca banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri ve asansör bulunmaktadır.

Aksu Koru Evleri Çekmeköy konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Çekmeköy İlçesi Sultançiftliği Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca dolmuş, metro ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Aksu Koru Evleri Çekmeköy fiyatları ne kadardır?

Aksu Koru Evleri Çekmeköy projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Ayrıca projede topraktan satışlar başlamış bulunmaktadır. Projede bulunan, brüt 85 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 123 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 900.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (535) 010 29 78 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…