Kategoriler
Proje Haberleri

Aksu Yaşam Konutları Çayırova satışları başladı

Aksu Yaşam Konutları Çayırova projesi modern yapısı ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Çayırova İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sunlife Yüksel Emlak tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede 4 blok içerisinde 5 ile 7 katlı konutlar bulunmaktadır. Bu konutlar 2 artı 1’den 5 artı 1’e kadar bahçe katı, bahçe dubleksi ve dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede 4 blok içerisinde 5 ile 7 katlı konutlar bulunmaktadır. Bu konutlar 2 artı 1’den 5 artı 1’e kadar bahçe katı, bahçe dubleksi ve dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 240 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Kapalı yüzme havuzu, spor salonu, çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır. Ayrıca havuz ile soyunma odaları bay ve bayan ayrı olarak planlanmıştır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlarda pay ölçerli merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Konutlar ışıklandırma sistemi olarak spot aydınlatma kullanılmıştır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven ve tutamak bulunmaktadır. Ayrıca banyo ve elektrik anahtarı mevcuttur.

Aksu Yaşam Konutları Çayırova konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Çayırova İlçesi Akse Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olmakla birlikte deniz, doğa, park & yeşil alan, havuz ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Aksu Yaşam Konutları Çayırova fiyatları ne kadardır?

Aksu Yaşam Konutları Çayırova projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede yer alan brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 885.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.125.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 240 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 395 24 06 veya 0 (506) 389 03 19 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…