Kategoriler
Proje Haberleri

Akteymur Blue Kirazlı faizsiz taksitli satışlar başladı

Akteymur Blue Kirazlı projesi, konforlu yapısı ve geniş yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Lüks ve ferah hayatın bir arada bulunduğu bu daireler Teymur İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje İstanbul bağcılarda bulunmaktadır. Projede 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede satışa sunulan 2 artı 1 dairenin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca satışa sunulan 3 artı 1 dairenin büyüklüğü ise 145 metrekaredir. Sitede 3 katlı otopark bulunmaktadır. Ayrıca her daire için en az 2 araçlık otopark alanı mevcuttur. 4 adet asansör bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Bunun yanı sıra hamam, buhar odası, sauna, spor salonu ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. 2 adet banyosu olup duşakabin ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca dairelerde görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven ve park bulunmaktadır.

Akteymur Blue Kirazlı konumu hakkında 

Söz konusu proje İstanbul’un Bağcılar İlçesi Kirazlı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Civarda alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve park bulunmaktadır. Ayrıca eczane ve hastane gibi sağlık kurumları yakın konumdadır. Ulaşım olarak ise; anayol ve caddeye yakın olmakla birlikte dolmuş, Marmaray, metro, minibüs ve tramvay gibi toplu taşama araçlarını kullanabilirsiniz.

Akteymur Blue Kirazlı fiyatları ne kadardır?

Akteymur Blue Kirazlı projesinde avantajlı satış fırsatları sizleri bekliyor. Projede bulunan büyüklüğü brüt 130 metrekare olan 2 artı 1 dairenin fiyatı 750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Büyüklüğü brüt 145 metrekare olan 3 artı 1 dairenin fiyatı ise 900.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projede yüzde 0 faizli 20 ay taksit imkanı sağlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (545) 432 15 65 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version