Kategoriler
Proje Haberleri

Aktoprak Evler 5 satışları başladı

Aktoprak Evler 5 projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin alanı Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Beker İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Bunun yanı sıra konutlar 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje içerisinde 2 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 83 metrekare olmaktadır. Konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve spor alanı gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Üstelik konutlar doğalgaz kombi ısıtma sistemine sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Salon ve antrelerde ışık bandı bulunmaktadır. Dairelerin dış kapısı çelik kapı olmaktadır.

Aktoprak Evler 5 konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Akçalar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, göl ve park & yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje, Uluabat Gölü’ne 2 kilometre ve Sabiha Gökçen Havaalanı’na 1,5 saatlik bir mesafede yer almaktadır. Proje alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca toplu taşıma olarak deniz otobüsü, dolmuş ve minibüs kullanabilirsiniz.

Aktoprak Evler 5 fiyatları ne kadardır?

Aktoprak Evler 5 projesinde bulunan, brüt 105 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 348.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 355 00 05 veya 0 (532) 777 62 54 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…

Exit mobile version