Kategoriler
Proje Haberleri

Aktur Blox konutları çatı bahçesi ile dikkat çekiyor

Aktur Blox projesi, tıpkı Aktur Twins projesindeki dairelerde de olduğu gibi çatı bahçelerine sahiptir. Çatıda kurulmuş olan yeşil peyzaj alanı, açık havada oturup keyifle sohbet etmek isteyenler için çok uygundur. Ayrıca proje, bu mimari özelliği açısından Türkiye’deki sayılı konut projeleri arasındadır. Çanakkale manzarasını izleyerek açık havada oturma imkanı ile birlikte daha başka detaylardan söz etmek mümkündür.

Örneğin bu konutlar tam 296 tane Jet Grout kolonu ile sağlamlaştırılmıştır. Dolayısıyla deprem riskine karşı dirençleri çok yüksektir. Kamera sistemi ile kontrol altında tutulan site alanında ise hem kapalı hem açık otoparklar vardır. Konut sakinlerinin araç park yeri ihtiyacını karşılamaya yetecek olan bu otoparklar dışında, sitenin konumu da dikkat çekmektedir.

Bu site Çanakkale’nin neresinde bulunmaktadır?

Projenin hayata geçmiş olduğu arazi şehrin tam olarak merkezindedir. Barbaros Mahallesi’nde yükselen konutlar, Çanakkale Boğazı’na yakın mesafedeki Troya Caddesi üzerinde bulunur. Çanakkale 100. Yıl Aile Sağlığı Merkezi, Çanakkale İl Devlet Hastanesi, Özel Sabire Hatun Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi, Atatürk Ortaokulu ve Dumlupınar Camii bu bölgededir. Ayrıca Çanakkale Çayı da proje konumunun yakınından geçmektedir.

Aktur Blox satılık daire fiyatları ne kadardır?

Çanakkale Barbaros Mahallesi satılık daire seçenekleri arasında olan bu daireler konut kredisine uyumludur.

2+1 tip daireler 490 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede yer alan 1+1 tip daireler 335 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

2+1 ayrı mutfaklı daireler 615 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

2+1 bahçeli daireler ise 660 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

odaya sahip daire seçenekleri de vardır. Detaylı bilgiye ulaşmak için 0 286  212 66 00 ya da 0 546 212 77 00 numarası aranmalıdır. Ayrıca Aktur Blox projesi gibi Çanakkale’de hayata geçmiş olan konut projelerinden birkaçı şöyledir:

Saruhan Park Evleri

Esencity Konutları

Optimum Evleri

Paragon Çanakkale Konutları

Sırça Köşkler

Exit mobile version