Kategoriler
Proje Haberleri

Akveri Residence hemen teslim

İsminden de anlaşılacağı gibi Akveri İnşaat imzası ile Akveri Residence projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje İstanbul ilinin Kadıköy ilçesinde inşa edilmiş durumda.

Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen Akveri Residence projesi özellikle beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görüyor. Bünyesinde 28 konut barındıracak şekilde tasarlanan Akveri Residence projesi on dört katlı tek bloktan meydana geliyor.

Akveri Residence projesi nerede?

Proje, Sahrayı Cedit Mahallesi, Hafız İmam Sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Akveri Residence projesi daire özellikleri neler?

Akveri Residence projesinde yer alan konutlar tek bir tipten meydana geliyor. Projede bulunan dairelerin tümü 2+1 olarak tasarlanmış durumda. Bahsi geçen dairelerin büyüklükleri ise 95 metrekare olarak belirlendi.

Akveri Residence projesi daire fiyatları ne kadar?

Akveri Residence projesinde bulunan 2+1 tipteki daireler 745 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Akveri Residence projesi teslim bilgisi

Projede yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda. Akveri Residence projesinde 2019 Ocak’ta yaşam başladı.

Akveri Residence projesi sosyal donatıları neler?

Caddeye yakın bir konumda yükselmiş olan Akveri Residence projesi merkezi lokasyonu ile alıcılara sosyal yaşam ile iç içe bir hayat sunuyor. Proje, konut sahiplerine Adalar Manzaralı daireler sunmakta. Sosyal alanların yanı sıra projede kapalı otopark hizmeti de yer alıyor.

Akveri Residence projesi iletişim bilgisi

Akveri Residence projesi ile ilgili aklınıza takılan her şey için 0212 952 72 70 numaralı hattan ulaşarak bilgi alabilirsiniz.