Kategoriler
Proje Haberleri

Akyol Premium Loft satışları devam ediyor

Akyol Premium Loft projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Yalova Merkez’de bulunan proje Akyol Şehircilik İnşaat Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. 36.000 metrekarelik alan üzerine inşa edilen proje, 16 blok ve toplam 277 konuttan meydana gelmektedir. Site içerisinde bulunan daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konutların yanı sıra 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

36.000 metrekarelik alan üzerine inşa edilen proje, 16 blok ve toplam 277 konuttan meydana gelmektedir. Site içerisinde bulunan daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konutların yanı sıra 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 148 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 134 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 355 araçlık otopark alanı mevcuttur. Yüzde 70’i yeşil alan içinde, rekreasyon alanı ve çeşitli sosyal tesislere sahip olmaktadır.

Yeşillikler içinde spor yapabileceğiniz fitness alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları ve güneşlenme terasları bulunmaktadır. Ayrıca spor salonu, oyun odası, sauna ve hamam gibi sosyal donatılar yer almaktadır. Oyun parkları ve çocuk havuzlarıyla çocuklar için daha güvenli bir ortamda eğleneceği alanlar sunulmaktadır. Akıllı ev sistemi bulunan konutlarda hırsız ve yangın alarmı, görüntülü diafon sistemi ve yüz tanıma & parmak izi okuyucu bulunmaktadır. Hilton özellikli banyolarda duşakabin yer almaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminant zemin uygulanmaktadır. Ankastre mutfak, mutfak doğalgazı, set üstü ocak, spot aydınlatma ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa ve merdiven bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Akyol Premium Loft konumu hakkında

Proje, Yalova’nın Merkez İlçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuzu, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Civarda market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Ulaşımda ise anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca dolmuş, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Akyol Premium Loft fiyatları ne kadardır?

Akyol Premium Loft Yalova projesinde bulunan, brüt 148 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 890 bin TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca bu projede krediye uygun satış avantajları bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (226) 814 14 77 veya 0 (532) 572 23 46 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version