Kategoriler
Proje Haberleri

Akzirve Topkapı 29 ön talep topluyor

Konut projesi Akzirve Gayrimenkul firması tarafından İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Ambarlar bölgesinde hayata geçirilmektedir. Akzirve Topkapı 29 Evleri projesinde dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede ön hazırlıklar tamamlanmış olup ön talep toplama süreci başlamış durumdadır. Henüz tanıtım aşamasında olan projede daire özellikleri ve fiyatları belirlenmemiştir. Projenin fiyat ve ödeme detaylarına ilerleyen günlerde haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Zeytinburnu konut projesi 150 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 5 ile 15 katlı toplam 16 konut bloğu yer almaktadır. 16 adet konut bloğunda ise toplam 1.441 adet daireye yer verilmektedir. Zeytinburnu Ambarlar bölgesinde yükselecek olan yeni projenin 36 ay içerisinde tamamlanması planlanmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki her daire balkonlu, bahçesi ya da teras bahçesiyle dikkat çekmektedir. Tüm daireler 8 m2 ile 28 m2 arasındaki geniş balkonları veya 35 m2 ile 80 m2 arasındaki özel bahçeleri ve teras bahçeleriyle nefes alan yaşam seçenekleri sunuyor.

Akzirve Topkapı 29 Evleri konut projesi özel peyzaj alanları, sokakları, avluları ve sosyal buluşma noktaları ile modern bir mahalle tasarlanmaktadır. Konut projesinde 4 tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tip olarak tasarlanmıştır. Daireler balkonlu, bahçeli ve teras bahçeli olacak şekilde tasarlanmıştır. Dairelerde 8 metrekare ile 28 metrekare arasında değişen geniş balkonlar yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca 35 ile 80 metrekare arasında değişen özel bahçe veya teras bahçeleri de bulunmaktadır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri 62 metrekare ile 312 metrekare arasında değişmektedir. Tüm dairelerin tavan yüksekliği ise 3.05 metre olarak şekildedir.

Konut projesinde dairelerin yanı sıra ayrıca ofis ve dükkan seçenekleri de bulunmaktadır. Bu ticari üniteler 46 bin metrekare büyüklüğe sahip cadde mağazaları ve alışveriş merkezi içerisinde yer alacaktır. İçerisinde çok salonlu sinema, spor salonu, çocuk oyun merkezi de yer alacaktır.

Topkapı konut projesi içerisinde fitness salonu, pilates ve yoga stüdyoları, SPA, masaj odaları gibi alanlar yer almaktadır. Ayrıca konut projesi içerisinde kadın ve erkeler için ayrı olarak açık yüzme havuzu ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunların dışında ayrıca soyunma odaları, kafe, lounge teras, bahçe, kütüphane, tv salonu yer almaktadır. Çocuk oyun alanı ve dijital oyun odası da yine projedeki sosyal alanlar içerisinde bulunmaktadır.

Akzirve Topkapı 29 ödeme planı nasıl?

Akzirve Topkapı 29 projesi özel indirimli fiyatlar ile ön satışa sunulmuştur. İlk etabının ön satışa sunulduğu projede 24 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Konut projesinde daire teslimlerine ise 24 ay sonra başlanması planlanmaktadır.

Akzirve Topkapı 29 Evleri nerede yer alıyor?

Zeytinburnu konut projesi dünyaca ünlü, ödüllü mimar Chapman Taylor’ın imzasını taşımaktadır. Konut projesi İstanbul, Zeytinburnu, Ambarlar mevkiinde konumlandırılmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 33 58 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Akzirve Topkapı 29 tanıtım filmi

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version