Kategoriler
Emlak Haberleri

Akzirve Topkapı projesi tanıtıldı

Akzirve Gayrimenkul Yatırım tarafından İstanbul, Topkapı’da hayata geçirilecek olan Akzirve Topkapı projesinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Toplam 492 bin metrekare inşaat alanına sahip Akzirve Topkapı projesi Türkiye’nin tek parsel üzerinde hayata geçirilecek olan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olma özelliğine sahip.

Metro ve tramvaya 100 metre, metrobüse ise 150 m mesafede yer alan Akzirve Topkapı projesinin mimari tasarımı ise Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından gerçekleştirildi.

Toplam 52 bin metrekare yeşil alana sahip Akzirve Topkapı projesinin iç alanında yer alan ve 3 futbol sahası büyüklüğündeki iç avlu, örneğine ender rastlanılabilecek peyzaj planlamasına sahip olacak.

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipindeki daire seçeneklerinin yer alacağı Akzirve Topkapı projesinin 36 ayda tamamlanması planlanmaktadır.

Toplam 2 bin 182 adet bağımsız bölümden meydana gelen Akzirve Topkapı projesinin lansmanının Eylül-Ekim 2018 döneminde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Akzirve Topkapı projesinde yer alan 2 bin 182 adet bağımsız bölümden 279 tanesi rezidans, 1.736 tanesi normal daire, 96 tanesi ofis ve 71 tanesi de ticari üniteden meydana gelmektedir.