Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Akzirve Topkapı projesinin detayları belli oldu

Akzirve Gayrimenkul Yatırım tarafından İstanbul, Bahçeşehir’de hayata geçirilen Strada projesinin 1. etabında yer alan dairelerin satışını 11 ay gibi kısa sürede tamamladıktan sonra, 2. etap satışlarına ise 2017 yılı Aralık ayında başladı. Projenin 2. etabında da satışlar hızlı bir şekilde devam ediyor.

Akzirve Gayrimenkul Yatırım şimdi de İstanbul Topkapı’da yer alan ve arsa geliştirme süreci 4 yıl gibi önemli bir süre alan Akzirve Topkapı projesinin tanıtımını gerçekleştiriyor. Akzirve Topkapı projesi Türkiye’nin tek parsel üzerinde hayata geçirilecek olan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olma özelliği ile dikkat çekiyor.

Metro ve tramvaya 100 metre, metrobüse ise 150 m mesafede yer alan Akzirve Topkapı projesi E5 hattında, ana artere direkt bağlantısı bulunuyor.

Mimari tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından, 52 bin metrekare yeşil alana sahip peyzajı ise DS Mimarlık tarafından tasarlandı. Projede yüzde 5 peşinat ve yüzde 0.98 faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

265 bin metrekaresi toprak üstü olmak üzere, toplam 492 bin metrekare inşaat alanına sahip Akzirve Topkapı projesinin arsa geliştirme bedeli ise 250 milyon USD olarak gerçekleşti.

1.736 adet daire, 279 adet rezidans, 71 adet ticari ünite ve 96 adet ofis olmak üzere toplam 2 bin 182 adet bağımsız bölümünden meydana gelen Akzirve Topkapı projesinde 1+1 tip daireden 5+1 tip daireye kadar değişen seçenekler yer alıyor.

36 ay içerisinde tamamlanması planlanan Akzirve Topkapı projesinin lansmanı ise 2018 yılı Eylül-Ekim döneminde yapılması planlanmaktadır.