Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Ala Çamlıca Konaklarındaki daire fiyatları

Büyük yeşil alanlara sahip Ala Çamlıca Konakları, Doğu Yapı tarafından inşa ediliyor. Mart 2022 döneminde anahtar teslimlerine başlanması beklenen projede, yedi blok içerisinde 89 adet konut bulunuyor.

Üsküdar ilinin Çamlıca semtine konumlandırılan projedeki üç odaya ve bir salona sahip evlerin metrekare alanı, net 109 metrekareden başlıyor. Projedeki üç odalı ve bir salonlu konutların net büyüklüğü, 142 metrekare değerine kadar uzanıyor.

Daire fiyatlarının 2 milyon 852 bin Türk lirasından başladığı projedeki dört odalı ve bir salonlu dubleks daireler net 135 metrekare ile net 159 metrekare aralığında bulunuyor.

Ala Çamlıca projesinde dubleks konutlar

Çocuk oyun alanları, basketbol sahası, tenis kortu ve yürüyüş parkurunu site alanına alan projedeki dört odaya ve bir salona sahip durumda olan dubleksler net 187 metrekare ila net 197 metrekare, altı odaya ve bir salona sahip durumda olan dubleks tipi evler ise net 246 metrekare değerinde olmak üzre inşa ediliyor.

Konutlarda, yatak odasının yanı sıra içerisinde banyo ve giyinme odasının bulunduğu ebeveyn süiti de yer alıyor.

Projedeki ev fiyatları neler?

Ala Çamlıca Konakları projesindeki üç odaya ve bir salona sahip durumda olan evlerin fiyatı, 2 milyon 852 bin Türk lirasından başlıyor. Bu daire tiplerinin fiyatı, 4 milyon 530 bin Türk lirasına kadar uzanıyor.

Ferah Mahallesi’ne inşa edilen projedeki dört odaya ve bir salona sahip durumda olan konutların minimum fiyatı, 3 milyon 673 bin Türk lirası. Anadolu Yakası’na konumlandırılan projedeki dört odaya ve bir salona sahip evlerin maksimum fiyatı, 6 milyon 70 bin Türk lirası.

Televizyon Sokak’ta yer alan projedeki altı oda ve bir salonlu konutların fiyatı, 9 milyon 149 bin Türk lirasından başlıyor. Projedeki 6+1 dairelerin fiyatı, 9 milyon 511 bin Türk lirasına uzanıyor.

Ala Çamlıca adres ve iletişim

Adres: Ferah Mah. Televizyon Sok. 34692 Üsküdar/İstanbul

Telefon: 0216 232 21 51-24

Exit mobile version