Kategoriler
Proje Haberleri

Alaçatı Modern Villaları site özellikleri

İzmir’in Çeşme ilçesinde, Becergen İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Alaçatı Modern Villaları projesi; 8 adet dubleks, 8 adet tripleks olmak üzere toplam 16 villadan meydana geliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen proje, şık tasarımıyla dikkat çekiyor.

Alaçatı Modern Villaları projesi konut tipleri ve büyüklükleri

Alaçatı Modern Villaları projesinde, 4+1 ve 5+2 tipte konutlar yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 140 metrekare ila 210 metrekare arasında değişiyor.

Alaçatı Modern Villaları projesi teslim tarihi

Yarısı satılmış durumdaki Alaçatı Modern Villaları projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Alaçatı Modern Villaları projesi ödeme planı

Alaçatı Modern Villaları projesindeki konutlar, banka kredisine uygun durumda.

Alaçatı Modern Villaları projesi site özellikleri

Alaçatı Modern Villaları projesinde; açık yüzme havuzu, fitness salonu, çocuk parkı, yeşil alan, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor. Villalar, Franke marka ocak, fırın, davlumbaz, buzdolabı, bulaşık makineleri ile sahiplerine teslim ediliyor. Her villanın özel otoparkının yer aldığı site içerisindeki 50 metre uzunluğunda ve 270 metrekare büyüklüğündeki havuz, “Alaçatı’nın en büyük havuzu” olma özelliğine sahip. Tüm odalarda gömme dolabın bulunduğu projede, kiralık konut yer almıyor. Alaçatı Modern Villaları projesindeki 140 metrekarelik 4+1 tipindeki dubleks villalarda 3 banyo ve 1 araçlık otopark yeri, 210 metrekarelik 5+2 tripleks villalarda ise 2 salon, 2 mutfak, 4 banyo, kiler odası ve 3 araçlık otopark mevcut durumda.

Alaçatı Modern Villaları projesi nerede yükseliyor?

Ilıca plajına sadece 1,5 kilometre uzaklıkta yer alan Alaçatı Modern Villaları projesi, Alaçatı Mah. 6089. Sok. Çeşme/İzmir adresinde konumlanıyor. Proje, yeni açılan Oasis Aquapark’a da çok yakın bir noktada yükseliyor.

Alaçatı Modern Villaları projesi iletişim bilgileri

Alaçatı Modern Villlaları projesi ile ilgili tüm bilgilere 0232 716 70 65-0532 245 96 91 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.