Kategoriler
Proje Haberleri

Alaçatı Three Life Kayseri yüzde 40 peşinatla satışta

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Altınoluk mevkiinde villa projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Gazioğlu Yapu İnşaat firması tarafından inşa edilmekte olup projede inşaat çalışmaları devam etmektedir. Alaçatı Three Life Kayseri konut projesinde villaların satışları devam etmektedir. Projenin teslimatı ise yıl sonu olması planlanmaktadır. Projede villa tipleri neler? Villa büyüklükleri ne kadar? Villa fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi Kayseri’nin Altınoluk mevkiinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje 3 adet müstakil villadan meydana gelmektedir. Son derece lüks bir mimariye sahip olan villalar aynı zamanda doğa manzarası ile de dikkat çekmektedir. Villa içleri duvar kağıdı, giyinme odası, teras, gömme dolay, vestiyer gibi özelliklere sahiptir.

Melikgazi villa projesinde villalar 190 metrekare büyüklüğünde, dubleks olarak tasarlanmıştır. Villaların hem doğa ile iç içe bir hayat hem de şehir merkezine yakın olması, en küçük ayrıntılara kadar titizlikle planlanan proje 3 villa ile sınırlandırılması ile kalite sunmaktadır. Alaçatı Three Life Kayseri konut projesi kapsamında ısı yalıtım, otopark ve su deposu gibi özelliklere de yer verilmiştir.

Alaçatı Three Life Kayseri Villaları Fiyatları Ne Kadar?

Altınoluk konut projesi Three Life Villalarında %40 peşinat kolaylığı ile villa satışları devam etmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden villaların fiyatları 1 milyon 365 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Kayseri konut projesi doğa ile iç içe bir konumda yer almaktadır. Proje şehir merkezine de oldukça yakın mesafede yer almaktadır. Aynı zamanda hastane, market, cami, okul gibi noktalara da yürüme mesafede konumlandırılmıştır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0352 320 25 35 ve 0532 214 21 35 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…