Kategoriler
Emlak Haberleri

Alara Residence daire satışları devam ediyor

Alara Residence konut projesi Antalya ilinde Demrol İnşaat imzasını taşımaktadır. 12 bin 600 metrekarelik araziye sahip olan geniş site içerisinde toplamda 7 blok barındırmaktadır. Satışlarını uygun fiyatlar üzerinden ev sahibi yaptığı konut projesi yeni alıcılarını beklemektedir.

Alara Residence proje özellikleri

7 blok üzerinden tasarlanmış olan geniş sitede açık yüzme havuzu hemen göze çarpan özelliklerinden yalnızca birisidir. Toplamda sizleri 188 dairenin beklediği konut projesinde birbirinden farklı dilde komşular sizleri bekliyor. 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerine sahip daireler boyutlarını 55 metrekare ila 110 metrekare arasında değiştirmektedir. 4 blok üzerinde konumlandırılmış 1+1 daireler her katta sizleri 5 daire olarak beklemekte. Diğer 3 blok üzerine konumlandırılmış olan 2+1 daireler her katta 2 adet olmakla birlikte; diğer 2 adet 1+1 daireler ise toplamda 4 daire olarak karşımıza çıkıyor.

Alara Residence site özellikleri olarak açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun alanlarını ilk sıraya koymuştur. Aynı zamanda sauna, Türk hamamı ve fitness merkeziyle aktif yaşamın fırsatları ayağınızın altında bulunuyor. Market, restoran gibi önemli hizmetler yanı başınızda yer alırken, kameralı güvenlik sistemi site içerisinde daima aktif çalışmaktadır. Aynı zamanda yürüyüş parkı sayesinde haftanın her günü kendinize zaman ayırabilirsiniz. Kapalı otoparkın bulunduğu binalarda hiçbir araç Antalya sıcağından etkilenmeyecek.

Bina içerisinde asansörlerin bulunması yorgun bedenlere hizmet etmeye devam ediyor. Konut içerisinde depo/kiler alanları sayesinde eviniz ferah alanlara sahip olacak ve balkonlar aracılığıyla temiz havadan yarar sağlayabilirsiniz.

Projede yer alan daire fiyatları

Alara Residence ismini Alarahan Kalesi ve kaynağı Uçansu Şelalesi olan Alara Nehri’nden almaktadır. Tapuların hemen teslim edildiği konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü sağlanmış; ısı ve ses yalıtımları yapılmıştır. Daire fiyatları 159 bin TL’den başlayan ve bu fiyatın 440 bin TL rakamlarını gördüğü konutlarda, 1+1 daireler minimum 1.500 TL’den kiracı bulmakta.

Kişiler isterse profesyonel hizmetlerden yarar sağlayarak firma ile çalışabilir ve uygun kiracıyı aracısıyla bulabilir. Yıllık ödenmesi gereken ve site bakım masraflarını dahil eden aidatlar ise işletme tarafından karşılanacaktır. Alara Residence konut projesi kültürel anlamda birçok zenginliği de sizlere veriyor. Aspendos Opera Festivali, Antalya Piyano Festivali, Alanya Triatlonu, Manavgat Festivali gibi önemli büyük etkinlikler konutlarınızın hemen yanı başında yer alacak. Üstelik ünlü Justinianus Koyu’na olan mesafesi yalnızca 700 metredir.

İletişim: 0242 248 60 19