Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Alaturka Kule Atakum’da yüzde 5 indirim fırsatı

Uludoğan Grup farkıyla yükselen Alaturka Kule Samsun projesinde daireler özel fiyatlar üzerinden alıcı bulmaya devam ediyor. Lüks daireler inşaat firması tarafından satışta. Sizi ve konforunuzu son derecede önemseyen proje beklentilerinizin farkında olduğunun altını çiziyor. Yaşadığınız yerin önemini vurgulayan proje mimarisi ve sosyal olanaklarında da bunu göz önünde bulunduruyor. Dairelerin sunduğu imkanlar neler? Dairelerin özellikleri ne şekilde? Proje konut kredisi kapsamında değerlendirilebiliyor mu?

Alaturka Kule daire seçenekleri

Muhteşem deniz manzarası ile Atakum’da konumlu projede pek çok daire seçeneği mevcut. Kırk beş yıllık konut tecrübesi ile Karadeniz’de en seçkin projeyi hayata geçiren inşaat firması beklentilerinize karşılık veriyor olmanın gururunu taşıyor. Denize 1700 metre mesafede bulunan manzaralı dairelerin brüt 180 metrekare genişliğindeki 3+1 türlerinde ayrıca ebeveyn banyosu, kiler, hol ve teras mevcut. Ayrıca proje kapsamında 4+1 brüt 220 ve 240 metrekarelik daireler ve yine 3+1 türden brüt 215 metrekarelik evler de var. Dairelerde gömme dolaplar ve ısıcam teknolojisi kullanılıyor. Dairelerde ayrıca görüntülü diafon da mevcut.

Alaturka Kule sosyal olanakları

Alaturka Kule Atakum projesi denize yakın konumuyla dikkat çekiyor. Ayrıca Türkiş tramvay durağına yürüme mesafesindeki proje her cepheden deniz manzaralı. Açık ve kapalı otopark imkanlarına sahip projede spor kompleksi de imkanlar arasında. Ayrıca ısıtmalı sonsuzluk yüzme havuzuyla proje size lüks konforu sunuyor. Çocuk kulübü hizmetiyle çocuğunuzu güvenle eğlence ortamına bırakabileceğiniz projede sinema salonu ve müzik odası da mevcut. Bay ve bayan ayrı olmak üzere fitness salonu da proje kapsamında.  Ayrıca projede özel güvenlik, kapıcı ve jeneratör de hizmetler arasında. Tenis kortu ve açık yüzme havuzu da sahip olacağınız sosyal olanaklardan yalnızca birkaçı. Proje konum olarak cadde üzerinde ulaşımı kolay bir noktada yükseliyor. Engelliye uygun imkanları ile proje her kesime hitap ediyor.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Projenin ödeme seçenekleri çok geniş olmasıyla dikkat çekiyor. Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim uygulayan firma her daireye banka kredisi avantajı sunuyor. Projede brüt 180 metrekarelik 3+1 daireler 1.100.000 lira üzerinden satışta. 215 metrekare 3+1 loft daireler 1 milyon 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 220 metrekare 4+1 daireler 1 milyon 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 240 metrekare 4+1 plus avangarde daireler ise 1 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Atakum’un yeni gözdesi daireler hakkında detaylı bilgi almak için 444 25 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Daha fazla proje haberi için tıklayınız…