Kategoriler
Proje Haberleri

Alaturka Kule Samsun satışları devam ediyor

Alaturka Kule projesi Samsun İli, Atakum İlçesi, Balaç Mahallesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje Korulu Group firmasının imzası ile yaşama kazandırılmıştır. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede satışlarda devam etmektedir. Bahsi geçen projede tek bir blok bulunuyor. Alaturka Kule fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Alaturka Kule projesi bünyesinde bin 80 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Ayrıca konut projesi tek blokta ve yirmi altı katlı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Alaturka Kule projesinde bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana gelmektedir. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik göstermektedir. Projede yer alan daireleri 3+1 ve 4+1 tip daireler olacak şekilde tasarlanmıştır. Konutların büyüklükleri ise brüt 180 metrekare ile 365 metrekare arasında değişmektedir. Satışları devam eden 3+1 tip daireler brüt 180 metrekare büyüklüğündedir. Ayrıca satışları devam eden 4+1 tip daireler ise brüt 215, 220 ve 240 metrekare büyüklüğündedir.

Alaturka Kule fiyat listesi

Projede konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir.  Bu kapsamda Alaturka Kule projesinde daire fiyatları 1 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

180 metrekare brüt alana sahip 3+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

215 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip loft dairelerin fiyatları 1 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

220 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 550 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 240 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 850 bin TL’den başlamaktadır.

Konu projede konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için krediye uygundur. Bunların dışında ayrıca konut projesinde peşin ödemelerde ise yüzde 5 indirim fırsatı bulunmaktadır.

Samsun konut projesi içerisinde açık otopark, kapalı otopark, ısıtmalı sonsuzluk yüzme havuzu yer almaktadır. Ayrıca proje içerisinde spor alanı, çocuk kulübü, sinema salonu, müzik odası fitness salonu gibi sosyal alanlar da yer almaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Balaç Mahallesi’nde yer almaktadır. Alaturka Kule projesi Balaç Mahallesi, 1030. Sokak, No: 21 Atakum / Samsun adresinde konumlanmaktadır. Konut projesi denize 1.700 metre, Türkiş Tramvay Durağına 1 km mesafede bulunmaktadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 25 40 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…