Kategoriler
Proje Haberleri

Albatros Rezidans Aydın Kuşadası’nda Yükseliyor

Kuşadası konut projesi myMax Yapı İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Değirmendere Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Proje kapsamında dair satışları ve inşaat çalışmaları hız kesmeden devam etmektedir. Albatros Rezidans Aydın konut projesinde hangi tip daireler yer alıyor? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? gibi soruların cevaplarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Kuşadası, Değirmendere Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde konut projesi yükselmektedir. Arsa üzerinde hayata geçirilen konut projesi 4 bloktan oluşan bir rezidans projesidir. Projede, 38 adet 1+1, 24 adet 2 +1, 18 adet 3 +1 daire bulunmaktadır.

Albatros Rezidans Aydın projesinde üç tip daire seçeneği yer almaktadır. Konut projesindeki bu daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise 3+1 daireler brüt 130 metrekare büyüklüğüne sahiptir. 2+1 daireler brüt 91 metrekare ve 1+1 daireler ise brüt 62 metrekare büyüklüğüne sahiptir.

Aydın konut projesi, havuzlu, güvenlikli full donanımlı ve akıllı ev rezidans dairelerinde oluşmaktadır. Aynı zamanda açık havuz, spor salonu, sauna, çocuk oyun parkı, kütüphane gibi sosyal alanlar da yer almaktadır. Üstelik projede dairenizin dolap renginden duvar kağıdına ve zemin rengine kadar kendiniz seçebiliyorsunuz. Yani dairenizi kendi zevkinize uygun şekilde inşa ediyorlar.

Albatros Rezidans Aydın Fiyatları Ne Kadar?

Aydın konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Doğa ve deniz manzarasına sahip olan projenin satışları bu kapsamda devam etmektedir.

1+1 tip daireler 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

2+1 tip daireler 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

3+1 tip daireler ise 750 bin TL ‘den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Almaktadır?

Doğa ile iç içe olan, deniz manzaralı proje, Değirmendere Mahallesi, Kuşadası, Aydın adresinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0532 786 92 91 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version