Kategoriler
Proje Haberleri

Alesta Yalova banka kredisine uygun

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde, Uysal İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Alesta Yalova konut projesi, toplam 5 bin 920 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

2 blokta toplam 88 adet daireden meydana gelen konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Projedeki 2+1 tipteki daireler 111, 115, 131 ve 138 metrekare büyüklüklere sahipken 3+1 tipteki daireler ise 175 ila 236 metrekarelik dublekslerden meydana geliyor.

Panoramik deniz manzarasına sahip olan konut projesinde, bahçe kullanımlı daireler de bulunuyor.

Alesta Yalova konut projesi fiyat bilgisi

Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 550 bin TL ila 950 bin TL arasında, 3+1 tipteki daireler ise 1 milyon 100 bin TL ila 1 milyon 300 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Konut projesindeki tüm daireler, banka kredisine uygun durumda bulunuyor. Kaba inşaatı tamamlanmış durumdaki Alesta Yalova konut projesinde, ipotek kredisi programından yararlanarak ve inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak konut sahibi olabilmek mümkün hâlde.

Konut projesinin sosyal donatıları

Deniz manzarasına sahip olan konut projesinin kendisine ait 150 metrelik özel kum plajı bulunuyor. Asansörlü konut projesinde, ısıtma sistemi olarak da kombi kullanılıyor.

4 katlı ve 5 katlı bloklar hâlinde tasarlanan konut projesinde; güvenlik, kameralı güvenlik ve açık yüzme havuzu gibi bazı sosyal donatı özellikleri var. Yerden ısıtma sisteminin olduğu konut projesindeki dairelerde split klima da bulunuyor.

Topçular Feribot iskelesine 3 kilometre, Yalova  Merkeze 7 kilometre, Termal Kaplıca bölgesine 20 kilometre, hastane ve alışveriş merkezine 3 kilometre uzaklıkta yer alan Alesta Yalova konut projesi, Siteler Mah. Gazi Abdullar Erbaş Cad. No: 277A/1 Çiftlikköy/Yalova adresinde yükseliyor.

Konut projesi; Osmangazi Köprüsü’yle İstanbul’a 30 dakika, Kocaeli’ye 45 dakika, Bursa’ya ise yaklaşık 40 dakika mesafede yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 0226 813 19 26 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.