Kategoriler
Proje Haberleri

Alesta Yalova satışları devam ediyor

Yalova İli, Çiftlikköy İlçesi, Siteler Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Uysal İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Alesta Yalova konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda sınırlı sayıdaki dairelerin satışları da özel avantajlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Çiftlikköy konut projesi Siteler Mahallesi’nde yer alan 5 bin 920 metrekarelik proje alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi toplam 88 daireden meydana gelmektedir. Konut projesi kesintisiz müthiş deniz manzarası ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki bahçe kullanımlı dairelerde geniş balkonlar, ankastre set, vestiyer gibi olanaklara yer verilmiştir.

Projede 2 bin metrekarelik alana peyzaj bahçe alanına ayrılmıştır. Denize sıfır konumda ter alan site içerisinde her daireye 1 adet kapalı otopark, toplam 3 bin 145 metrekarelik kapalı otopark alanı yer almaktadır. Aynı zamanda projede güvenlik ve kamera sistemi, sosyal alanları, 150 metre sahili, çocuk parkı ve açık yüzme havuzu gibi donanımlarda bulunmaktadır. Alesta Yalova konut projesinde yaşam başlamış olup, iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 112 metrekare ile 180 metrekare arasında değişmektedir.

Alesta Yalova daire fiyatları ne kadar?

Yalova konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

Brüt alanı 112 metrekare ile 138 metrekare arasında değişen 2+1 tip daireler 1 milyon TL,

180 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler ise 1 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Alesta Yalova nerede yer alıyor?

Konut projesi Çiftlikköy, Siteler Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje Osmangazi Köprüsüyle İstanbul’a 30 dakika, Kocaeli ve Bursa’ya 45 dakikalık mesafededir. Bunun yanı sıra şehir merkezine, sağlık kurumlarına, eğitim kurumlarına da yakın mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0226 813 19 26 ve 0532 372 96 97 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version