Kategoriler
Proje Haberleri

Alesya 104 Kurşunlu faizsiz vadeli satışlar başladı

Alesya 104 Kurşunlu projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Bursa Gemlik’te bulunan proje Asil Çelebiler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 kattan oluşan 5 adet blok bulunmaktadır. 104 adet daire bulunan projedeki konutlar 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 kattan oluşan 5 adet blok bulunmaktadır. 104 adet daire bulunan projedeki konutlar 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 91 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 125 ile 131 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca yarı olimpik yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, çocuk parkı ve oyun odası, spor salonu ve kamelya gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Hilton banyo özellikli banyolarda duşakabin yer almaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Amerikan mutfak, ankastre set, mutfak doğalgazı, spot aydınlatma ve çelik kapı gibi birçok özellik yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor ve rampa bulunmaktadır. 

Alesya 104 Kurşunlu konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Gemlik İlçesi Kurşunlu Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar deniz, doğa, park & yeşil alan ve havuz manzaralıdır. Civarda eğlence merkezi, market, park, semt pazarı, sağlık ocağı ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz birçok alan mevcuttur. Ulaşım konusunda ise anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca deniz otobüsü, dolmuş, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Alesya 104 Kurşunlu fiyatları ne kadardır?

Alesya 104 Kurşunlu projesinde fiyatlar konut tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Projede satılık daire fiyatları güncellenmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 909 31 49 veya 0 (542) 257 66 16 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…