Kategoriler
Proje Haberleri

Algart Kağıthane fiyat bilgisi

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde, Alga Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Algart Kağıthane konut projesi, toplam 600 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

50 daireden meydana gelen konut projesinde; 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daireler yer alıyor. Haziran 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 55 metrekare ile 58 metrekare olarak 2 tipte, 2+1 tipteki daireler 65 metrekare, 3+1 tipteki daireler ise 90 ila 125 metrekare arasında büyüklüklere sahip olacak şekilde tasarlandı.

Algart Kağıthane konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 320 bin TL’den, 2+1 tipteki daireler 430 bin TL’den, 3+1 tipteki daireler ise 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Satılık 20 adet dairenin bulunduğu konut projesinde çeşitli ödeme seçenekleri mevcut. Kişiye özel ödeme alternatiflerinin bulunduğu projede, inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ya da ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Algart Kağıthane konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede fitness merkezi, kapalı otopark, hobi odası, sinema odası, toplantı odası ve oyun odası gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda.

Asansörlü olan konut projesinde, ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Tek bloktan meydana gelen konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Proje; alışveriş merkezleri ve finans merkezleri ile iş yerlerinin bulunduğu noktada inşa ediliyor.

Konut projesi, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne kolay ulaşılabilir bir noktada hayata geçiriliyor.

Algart Kağıthane konut projesi, Hürriyet Mah. Taşocağı Cad. Kağıthane/İstanbul adresinde yükseliyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0 212 554 10 10 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.