Kategoriler
Proje Haberleri

Algün Adress daireleri krediye uygun olarak satışa çıktı!

Algün Adress projesi, ALG İnşaat firmasının Düzce’de hayata geçirdiği projelerden birisidir. Bu firma, özellikle son projeleri için merkezi konumları tercih etmektedir. Dolayısıyla Adress projesi de ilk olarak konumuyla dikkat çeken konutlardan oluşmaktadır.

Proje özellikleri neler?

Ayrıca dairelerin ADSL altyapısı, ankastre fırın, en kaliteli PVC doğrama malzemeler, seramik zemin, parke zemin, laminant zemin ve yalıtımlı pencere gibi pek çok donanımı mevcuttur. Bununla birlikte yapı malzemeleri, ses yalıtımının gereklilikleri de hesaba katılarak tercih edilmiştir. Bundan dolayı konutların yalıtım özellikleri oldukça gelişmiş bir seviyededir.

Satışta olan daire seçenekleri, birbirinden farklı büyüklüklerdedir. Örneğin brüt olarak 1 + 1 odalı daireler 58 m2, 2 + 1 odalı daireler 102 – 116 m2 ve 3 + 1 odalı daireler 150 – 170 m2 aralığındaki boyutlara sahiptir. Ayrıca projenin ticari ünitelerinin boyutları ise 150 – 235 m2 aralığında bulunur.

Bu proje nerede hayata geçmektedir?

Konutlar, Düzce ilinin merkez mahallelerinden Burhaniye’de yükselmektedir. D – 100 Karayolu, Düzce – Akçakoca Yolu, Atatürk Bulvarı, Bolu Caddesi, Mimar Sinan Caddesi ve Çevre Yolu gibi pek çok önemli ve merkezi yol, proje alanına yakın mesafededir. Bununla birlikte Düzce Anaokulu, Atatürk Ortaokulu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu, proje alanından 2 dakikalık bir mesafe kadar uzaktadır. Ayrıca marketler, otobüs durakları ve sağlık merkezleri de konutların civarında bulunur.

Algün Adress satılık daire fiyatları ne kadardır?

Düzce Burhaniye satılık daire fiyatları birbirinden farklı düzeylerdedir. Dolayısıyla Algün Adress satılık daire fiyatları da çeşitli aralıklara sahip olmaktadır. Krediye ve takas yöntemine uygun olarak satışa çıkan bu dairelerden, 3 + 1 türünde olanların fıyatı yaklaşık 475.000 TL’dir. Daha detaylı bilgi almak için ise şu numarayla irtibata geçmek mümkündür:
• 0534 062 1767