Kategoriler
Proje Haberleri

Algün İcon projesinin son dairesi sahibini bekliyor!

ALG Construction firması sektördeki 25 yıllık deneyimi ile Düzce’ye hizmet etmektedir. Şehrin imar çalışmalarında payı büyük olan firma, kaliteden ödün vermediği Algün İcon projesiyle dikkat çekmiştir. Bundan dolayı kısa sürede tüm konut seçenekleri alıcılara kavuşmuştur. Geriye kalan 1 adet 3 + 1 türündeki daire ise satış durumundadır. Şehir merkezindeki bu daire, pek çok yerin yakınında olduğu için konum açısından çok avantajlıdır. Bununla birlikte yapı sağlamlığı çok gelişmiştir.

Dairenin detayları nelerdir?

Projenin satılmamış durumdaki son dairesi de diğer daire seçenekleri ile aynı durumdadır. Konforun çok yüksek olduğu söz konusu dairede üçlü mutfak ankastresi, ısıcam özellikli pencereler ve görüntülü diyafon mevcuttur. Ayrıca laminant zemin malzemeleri çizilmeye karşı dayanıklıdır. Duvar boyaları ve spot aydınlatamalar ise standardın üstünde olan bir kaliteye sahiptir. Doğalgaz tesisatı mevcut olan bu dairede ebeveyn banyosu da yer almaktadır. Dairenin büyüklüğü brüt 146 – net 108 metrekaredir.

Algün İcon Düzce ilinin neresindedir?

Düzce’nin merkezinde hayata geçmiş olan bu konut projesi, Aziziye Mahallesi’nin 1002. Sokak’ı ile 1007. Sokak’ı arasında konumludur. Projedeki diğer daireler gibi sahibine kavuşmayı bekleyen bu konut, pek çok market şubesine ve durağa yakındır. Bununla birlikte daireden çıkıp Aziziye İlkokulu’na ve Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne yürüyerek ulaşılabilir. 112 Acik Çağrı Merkezi ise yalnızca 5 dakikalık mesafededir. Daha pek çok okula, sağlık kurumuna ve yeşil alana ulaşım oldukça kolaydır.

Satılık dairenin fiyatı ne kadardır?

Projenin önemli avantajlara sahip olan son dairesi krediye uygundur. Ayrıca bu daire için takas yöntemi de kullanıma açıktır. Algün İcon satılık daire fiyatları ile aynı düzeyde bulunan son konut yaklaşık 485 bin TL’dir. ALG Construction firmasının iletişim numarasına ihtiyaç duyanlar, 0534 062 1762 nunarası ile irtibat kurabilir.

Exit mobile version