Kategoriler
Emlak Haberleri

Algün Modern satışa çıktı

Algün İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Algün Modern Evleri projesi lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu. Yatay mimarde tasarlanan projede yer alan konut blokları 4 katlı olarak projelendirilmiş olup projede açık ve kapalı otopark alanı yer almaktadır.

Algün İnşaat tarafından Düzce İli, merkez, Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan arazi alanı üzerinde inşa edilecek olan Algün Modern Düzce projesinde lansmana özel fırsatlarla satışa sunuluyor.

Algün Modern Konutları projesinde daire sahibi olmak için 48 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile sunulan fırsatlardan yaralanabiliuorsunuz.

2019 yılı Aralık ayında teslim edilmesi beklenen Algün Modern projesinde 2+1 ve 3+1 tipinde daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki 2+1 dairelerin alanları 90 metrekare, 3+1 dairelerin alanları ise 120 metrekare olarak tasarlandı.

Toplam 59 adet dairenin yer aldığı Algün Modern projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 150 bin TL’den, 3+1 dairelerin fiyatları ise 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Tel: 0380 444 72 81