Kategoriler
Proje Haberleri

Algün Parima satılık 3 + 1 daire fiyatları ne kadardır?

Algün Parima Düzce ilinin merkezinde hayata geçen yeni konut projeleri arasındadır. Bu şehre pek çok yeni daire kazandıran ALG Constructions firması, Parima konutlarıyla da bu misyonunu sürdürmektedir. Daire seçenekleri arasında 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 odalı dairelerin yer aldığı proje özellikle yatırıma uygundur. Ayrıca proje merkezi bir konumda, konforlu fakat görece az maliyetli bir yaşama sahip olmak isteyenlere de hitap edebilmektedir.

Şu an için en fazla talep gören daire seçeneği ise 3 + 1 odalılardır. Bu daireler yaklaşık olarak, brüt 131 metrekare ile 199 metrekare arasındaki ölçülere sahip olabilmektedir. Fiyatları ise 440 bin TL ile 660 bin TL arasındadır. Dairelerin hem takasa hem de krediye uygun olması ise diğer önemli detaylardır.

Algün Parima konutları tam olarak nerededir?

“Şehrin en iyi aile sitesi” sloganıyla satışa çıkarılan daireler, Düzce’nin merkezi mahallelerinden olan Hamidiye Mahallesi’ndedir. Proje alanı, Hürriyet Caddesi’ne bağlanan Kanal Sokağı üzerinde yer alır. Yanı başında Carrefour SA, Halkmar ve A 101 market şubeleri yer alan daireler Memursen yolu üzerinde kalmaktadır. Bununla birlikte şehir merkezindeki tüm sosyal imkanlardan faydalanmak mümkündür.

Projenin sahibi olan ALG Construction İnşaat nasıl bir firmadır?

ALG Construction Düzce merkezli inşaat firmaları arasındadır. Bu firma, Düzce’nin daha büyük ve daha modern bir şehir olması için çalışmaktadır. Ayrıca önemli projeleri dolayısıyla pek çok referansa sahiptir. Örneğin Düzce’deki en kapsamlı projelerden olan Algün Royal, Algün Premium, Algün West Side ve Algün Center bu firmanın projeleridir. Ayrıca Algün Center, şehir merkezindeki Konuralp Mahallesi’nin ilk ve tek AVM’si olmaktadır. Dolayısıyla firma, Algün Parima projesini hayata geçirirken de Düzce’nin ve Düzcelilerin yararını düşünmüştür.

Exit mobile version