Kategoriler
Emlak Magazin Gündem

Ali Ağaoğlu lüks otomobillerini satışa çıkardı

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle garajında bulunan lüks otomobillerinden bazılarını satışa çıkarmak zorunda kaldı.

Ünlü müteahhit ve iş adamı Ağaoğlu’nun bir süredir maddi sıkıntıda olduğu ve lansmanını yaptığı konut projelerini tamamlamakta zorluk çektiği iddia ediliyordu. Son gelişmeyle birlikte bunların bir iddiadan fazlası olduğu da ortaya çıkmış oldu. Ağaoğlu, garajında yer alan toplam beş adet oldukça lüks otomobilini satışa çıkardı.

Avrupa yakasındaki bir galeri yetkilendirildi

İş adamı Ali Ağaoğlu, evinin garajında yer alan toplam beş adet lüks otomobilini maddi sıkıntılarını çözmek için satılığa çıkarmak zorunda kaldı. Yaşadığı mali sıkıntıları aşmakta zorlanan ünlü iş adamı ve müteahhit Ağaoğlu, 300 bin lira ile 3.7 milyon lira arasında değişen fiyatlara sahip olan otomobillerin satışı için İstanbul’un Avrupa yakasında yer alan bir galeriyi yetkilendirdi.

Ağaoğlu, özellikle son altı aydan beri sık sık yaşadığı mali sıkıntılar nedeniyle gündeme geliyordu. İnşaat sektöründe uzun zamandır mevcut konut stoğunun eritilmesiyle ilgili olarak sorunlar yaşanıyor. İnşaat sektörünün önde gelen şirketlerinden Ağaoğlu İnşaat’ın patronu Ali Ağaoğlu da yaşanan sıkıntılardan nasibini aldı.

Ağaoğlu, birbirinden lüks otomobilleri ile tanınıyor. Diğer müteahhitlerden bu özelliği ile ayrılan Ali Ağaoğlu, lüks otomobillerinden bazılarını satışa çıkardı. Ağaoğlu’nun satışa çıkardığı otomobiller, yüksek kilometreye sahip durumda bulunuyor. 20 gün önce İstanbul’un Avrupa yakasındaki bir otomobil galerisine verilen otomobillerden henüz satılan olmadı.

İşte Ağaoğlu tarafından satışa çıkarılan otomobiller

İşte Ağaoğlu tarafından satışa konulan otomobiller ve fiyatları hakkında detaylı bilgiler:

1975 model Rolls Royce – 300 bin lira

2012 model Bentley Flysuper – 1 milyon lira

2012 model Bentley Mulsana – 1 milyon 200 bin lira

2016 model Rolls Royce Wraith Cabrio – 3 milyon lira

2013 model Rolls Royce Fantom – 3 milyon 700 bin lira