Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Alibeyköy’e yeni proje: Genyap Oxygen Plus

Alibeyköy’deki 5 dönümlük arsa alanı üzerine inşa edilecek Geny Oxygen Plus projesinde 4 blok içerisinde toplam 414 adet daire bulunuyor. Bahçe Sokak’a kurulması planlanan projenin inşaat alanı 52 bin metrekare olarak belirlendi.

Üçüncü köprü olarak da bilinen Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne yakın bir konumda yer alan Geny Oxygen Plus projesinin teslimlerine 2022 yılında başlanacağı belirtiliyor. Güvenlik hizmetlerinin aralıksız olarak korunduğu konut projesinde beş katlı otopark da bulunuyor.

Kâğıthane’de inşa edilen projenin çalışmalarına bu yılın ilk ayında başlandı.

Geny Oxygen Plus’ta sosyal donatılar

GENYAP tarafından yaşama geçirilecek olan konut projesinin açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası ve Türk hamamı bulunuyor. Fitness merkezi ve çocuk parkına da yer verilen projede ayrıca, basketbol sahası, voleybol sahası ve futbol sahası inşa ediliyor.

Kafenin de yer alacağı projedeki site alanında manzara izlemek mümkün olacak. Site içerisinde süs havuzları bulunan projede seyir terası da yer alıyor. 

İstanbul’un Avrupa Yakası’na konumlandırılan Geny Oxygen Plus projesinde 1 oda ve 1 salon daire tipleri, 1 oda ve 1 salon dubleks daire tipleri, 2 oda ve 1 salon daire tipleri, 2 oda ve 1 salon daire tipleri, 2 oda ve 1 salon dubleks daire tipleri bulunuyor. Projedeki seçenekler arasında 3 oda ve 1 salon daire tipi ile 4 oda ve 1 salon daire tipi de bulunuyor. Projedeki dairelerin ankastre beyaz eşyalarıyla teslim edileceği beklenirken konutlar merkezî ısıtma sistemi yer alıyor.

Binalarında asansör bulunan projenin yapı denetimi ve zemin etüdü çalışmaları tamamlanmış durumda bulunuyor. Proje, deprem ve yalıtım yönetmenliklerine uygunluk taşıyor.

Proje nerede bulunuyor?

Merkez Mahallesi, Bağlar Caddesi, Bahçe Sokak, 34406 Kâğıthane/İstanbul açık adresine konumlandırılan Geny Oxygen Plus projesi hakkında detaylı bilgi edinmek için aşağıdaki telefon numarasını tuşlayabilirsiniz:

Genyap Merkez Satış Ofisi: +90 212 295 1 295