Kategoriler
Proje Haberleri

Alioğlu Residences Konutları Tokat Merkez’de yükseliyor

Alioğlu İnşaat prestiji ve güvencesiyle Tokat’ta yükselen ultra lüks rezidanslar Mart ayı itibariyle sahiplerini bekliyor. İnşaat firmasından satışta olan konutlar krediye uygun kapsamda yer alıyor. Bölgede tek olma özelliğine sahip ultra lüks rezidanslar akıllı ev sistemi paketiyle ön plana çıkıyor. Peki Alioğlu Residences Konutları projesinde daire fiyatları nasıl? Projede sahip olacağınız sosyal imkanlar neler?

Alioğlu Residences Konutları daire özellikleri

Alioğlu Residences Konutları daire içlerinde alttan ısıtma sistemi mevcut. Ebeveyn yatak odasında ise klima sistemi elektrik tesisatı alt yapısı hazır. Ayrıca bu alt yapı salonlarda da mevcut. Dairelerde ultra lüks birinci sınıf malzemeden mutfak dolapları bulunuyor. Dairelerde vestiyer ve ebeveyn giyinme odası dolapları da mevcut seçenekler arasında. Projede 4 oda 1 salon tipindeki daireler iki adet banyoya sahip. Kullandığı malzeme kalitesiyle ön plana çıkan projede kapılar da özel yalıtım ve sessiz kilit sistemine sahip. Ayrıca evlerde görüntülü diafon sistemi var. Daire girişinde kamera özelliği ve hırsız alarm sistemi sunan proje akıllı ev sistemi kapsamında. Projede 4+1 brüt 235 metrekare daireler geniş ve ferah olmakla birlikte projede daire seçenekleri 3+1 190 metrekare ve 6+2 dubleks brüt 380 metrekare olarak da mevcut.

Alioğlu Residences Konutları Sosyal İmkanları

Proje geniş sosyal olanaklar bakımından dikkat çekiyor. Kapalı garaj ve kapıcı imkanına sahip daireler ayrıca özel güvenliğe de sahip. Ayrıca buhar odası, sauna ve spor alanı da olanaklar arasında.  Alışveriş merkezi, hastane, market ve üniversite gibi mekanlara yakın konumdaki proje şehrin merkezinde yer alıyor. Ayrıca proje havaalanına da yakın mesafede.

Projede fiyat ve ödeme seçenekleri

Tokat merkezde konumlu projede daire seçenekleri oldukça geniş olmakla birlikte daire fiyatları da buna bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Brüt 190 metrekarelik 3+1 daireler 770 bin TL üzerinden alıcı bulurken fiyat dubleks 6+2 evlerde ise 1.240.000 TL fiyata kadar yükselebiliyor. Ayrıca proje aidatı ise 250 TL. Proje ayrıcalıklı imkanları bakımından yatırımcıların ve taşınmak isteyenlerin gözdesi konumunda.  Alioğlu Rezidans Konutları sitesinde yer alan ultra lüks daireler hakkında detaylı bilgi edinmek için 0 (542) 894 80 08 telefon numarasından inşaat firması ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…