Kategoriler
Proje Haberleri

Alioğlu Zarif Sitesi hemen teslim

Alioğlu Zarif Sitesi projesi isminden de anlaşılacağı gibi Alioğlu İnşaat imzası ile hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Gaziantep ilinin Şehitkamil ilçesinde inşa edildi.

Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen Alioğlu Zarif Sitesi projesi üç bloktan meydana geliyor. On bir katlı bloklardan oluşan Alioğlu Zarif Sitesi projesi bünyesinde 132 konut barındıracak şekilde tasarlandı.

Alioğlu Zarif Sitesi projesi nerede?

Alioğlu Zarif Sitesi projesi Karacaahmet Mahallesi, 38093. Sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Alioğlu Zarif Sitesi sitesi projesi daire fiyatları ne kadar?

Satışlarına tüm hızıyla devam edilen Alioğlu Zarif Sitesi projesinde yer alan 2+1 tipteki konutlar 225 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede satılık olarak yalnızca 84 konut kalmış durumda.

Alioğlu Zarif Sitesi projesi avantajları neler?

Alioğlu Zarif Sitesi projesi öncelikle modern ve yüksek mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çekiyor. Projede yer alan konutların tümü deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmiş durumda. Alioğlu Zarif Sitesi projesinde site sakinleri için oyun parkı, sosyal alanlar ve yürüyüş parkuru gibi sosyal aktivite alanları mevcut.

Alioğlu Zarif Sitesi projesi daire özellikleri neler?

Alioğlu Zarif Sitesi projesi teslim bilgisi

Alioğlu Zarif Sitesi projesinde yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda.

Alioğlu Zarif Sitesi projesi iletişim bilgisi

Eğer Alioğlu Zarif Sitesi projesi ile ilgili bilgi almak isterseniz 0342 341 2009 numaralı telefon hattını arayabilir, dilediğiniz bilgiye sahip olabilirsiniz.