Kategoriler
Proje Haberleri

Alioğlu Zarif Sitesi teslimleri başlıyor

Alioğlu Zarif Sitesi projesi Zarif Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Gaziantep ilinin Şehitkamil ilçesinde inşa ediliyor.

Üç bloktan meydana gelen Alioğlu Zarif Sitesi projesi bünyesinde 141 konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Projede yer alan bloklar on bir katlı olacak şekilde alıcılarına sunuluyor.

Alioğlu Zarif Sitesi projesi nerede?

Alioğlu Zarif Sitesi projesi Karaahmet Mahallesi Şehithamil ilçesi, Gaziantep ilinde konumlandırılmış durumda. Caddeye yakın lokasyonu itibari ile alıcıların ilgisini gören Alioğlu Zarif Sitesi projesi bu sayede toplu ulaşıma da yakın bir konumda inşa ediliyor. Site sakinlerinin ulaşım açısından sorun yaşamaması için bu avantaj ilgi görüyor.

Alioğlu Zarif Sitesi projesi daire özellikleri neler?

Alioğlu Zarif Sitesi projesinde yer alan konutlar tek tipte tasarlanmış durumda. Projede bulunan konutların tümü 2+1 olarak alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 2+1 konutların büyüklükleri ise 125 metrekare olarak tasarlandı.

Alioğlu Zarif Sitesi projesi daire fiyatları ne kadar?

Alioğlu Zarif Sitesi projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Projede bulunan 2+1 tipteki konutlar 190 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Alioğlu Zarif Sitesi projesi teslim tarihi ne zaman?

Projede yer alan konutların, 2019 yılının Nisan ayı içerisinde inşaatlarının tamamlanmalarının ardından sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Alioğlu Zarif Sitesi projesi iletişim bilgisi

Alioğlu Zarif Sitesi projesi ile ilgili tüm merak ettikleriniz için 0 552 215 28 28 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.