Kategoriler
Proje Haberleri

Alipaşa Evleri’nde banka kredisiyle ödeme

İstanbul’un Silivri ilçesinde, Pehlivanoğlu Group imzasıyla hayata geçirilen Alipaşa Evleri konut projesi, toplam 90 adet daireden meydana geliyor.

4 bloktan oluşan konut projesindeki bloklar, 10 katlı olarak tasarlandı. Konut projesinde 2+1 tipte ve 3+1 tipte daireler yer alıyor. Konut projesindeki 2 oda 1 salon tipteki daireler brüt 125 metrekare, 3 oda 1 salon tipteki daireler ise 168 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı.

Deniz manzaralı olan konut projesinin Ağustos 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Alipaşa Evleri konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 380 bin TL ila 430 bin TL arasında fiyatlarla, 3+1 tipteki daireler ise 500 bin TL ila 630 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinde banka kredisi kullanarak daire sahibi olabilmek mümkün. Ayrıca peşin ödemelerde de yüzde 10 indirimden faydalanılabiliyor.

Alipaşa Evleri konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik ve açık otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Asansörlü projede, balkon da mevcut durumda bulunuyor. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi merkezi konumuyla ve kolay ulaşılabilir olma özelliğiyle dikkat çekiyor. Proje; E5’e 2, TEM Silivri gişelerine 5 dakika, Kuzey Marmara Otoyolu Silivri ve Kınalı Gişeleri 5 dakika, İstanbul Havalimanı’na da yarım saat mesafede inşa ediliyor.

Sahile 3, Silivri merkeze ise 5 dakika uzaklıktaki konut projesi, Silivri AVM’ye 3, Kipa AVM’ye 4 dakika mesafede hayata geçiriliyor. Medical Park Hastanesi 1, devlet hastanesine ise 4 dakikalık uzaklıkta konumlanan proje, Rumeli Üniversitesi’ne de sadece 6 dakika uzaklıkta.

Alipaşa Evleri konut projesi, Mimarsinan Mah. Köstermir Cad. Açıkalın Sok. No: 31 Silivri/İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 0532 293 5479-0532 419 0385