Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Alize Kapadokya’da çalışmalar başladı

Rem Yapı tarafından İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Site Mahallesi, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin hemen yanında hayata geçirilen Alize Kapadokya projesinde çalışmalara başlandı.

Yahya Kemal Caddesi üzerinde yer alan 6 bin metrekare büyüklüğündeki arsa parseli üzerinde inşa edilecek olan Alize Kapadokya projesi 20 katlı tek blokta toplam 180 adet home ofisten meydana geliyor.

1+0, 1+1, 2+1 tipindeki home ofislerden meydana gelen Alize Kapadokya projesi yer alan home ofislerin alanları ise 57 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiyor.

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Alize Kapadokya projesinde ayrıca firma bünyesinde yüzde 30 peşinat ödedikten sonra kalan tutarı ise 30 ay vade ve yüzde sıfır faizle ile ödeme imkanı sunuluyor.

Alize Kapadokya projesinde  açık, kapalı ve teraslı lounge alanları, toplantı salonları, açık otopark, kapalı otopark, fitness salonu gibi alanlar yer alıyor.

Alize Kapadokya projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin ve İFM Metro Durağı’nın hemen yanında, Ataşehir Migros’a 2 dakika, TEM ve E-5 bağlantı yollarına 3 dakika, Ülker Sports Arena’ya 4 dakika, Acıbadem Tıp Merkezi’ne ve Medipol Hastanesi’ne 7 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Avrasya Tüneli’ne ise 22 dakika mesafede yer alıyor.

Tel: 0216 335 5050

Tasinmazhaber.Com