Kategoriler
Proje Haberleri

Alliance Boutique Kuşadası satışları devam ediyor

Alliance Boutique Kuşadası projesini konforlu ve özellikleri ile ilginizi çekecek olan daireyi sizlere sunmaktadır. Konut projesi Aydın, Kuşadası İlçesi, Değirmendere Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Proje içerisinde 2 + 1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daireler brüt 92 metrekare, net 82 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Genel olarak özellikleri detaylı birim içinde açıklanabilir. Sizler site içerisinde bulunan bu evi inceleyerek seçenekleriniz arasına koyabilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Genel olarak projenin özellikleri bakımından ilgi çektiğini söylemek mümkündür. Amerikan mutfağı bulunan bu evlerin oldukça modern tarzda döşendiği söylenebilir. Hilton banyoya sahip bu ev de toplamda 1 adet banyo bulunmaktadır. Evlerde çelik kapı bulunmaktadır. Çeşitli özellikleri ile ilgi çeken bu evin duşa kabini mevcuttur. Seramik deminden oluşan bir yapısı vardır. Isı camı bulunan bu evin birçok özelliği bulunmaktadır. Amerikan kapı ayrı eve bir estetik hava katmıştır. Mutfağında set üstü ocak, ankastre fırın bulunmaktadır. Bu ev akıllı ev sistemine sahiptir. Spot aydınlatma ile ev daha da iyi gözükmektedir. Daire içerisinde asansör bulunmaktadır. Site içerisinde bulunan bu evde teras bulunmaktadır.

Alliance Boutique Kuşadası konumu hakkında detaylı bilgi

Bu proje sayesinde sizler istediğiniz yere kolay bir biçimde ulaşım sağlayabilirsiniz. Yürüme mesafesinde olan birçok yer mevcuttur. Hastane ve eczane gibi sağlığın öne çıktığı yerlere yürüme mesafesinde ulaşmak mümkündür. Aynı zamanda market, semt pazarı, alışveriş merkezi eve oldukça yakındır. Ailenizle veya çocuğunuzla vakit geçirmek için parka yürüyerek gidebilirsiniz. Ayrıca spor salonuna da çok yakındır. Şehir merkezine yürüme mesafesinde olan bu evler aynı şekilde belediyeye de yakındır. Cami ve kiliseye olan mesafesiyle dini ihtiyaçlarınızı gidermek açısından konum oldukça uygundur. Bu yerlere yürüyerek ulaşabilirsiniz. Eğitim açısından da öğrencilere büyük bir kolaylık sağlayan konumu sayesinde ilkokul, ortaokul, lise ve üniversiteye giden öğrenciler yürüyerek gidilecektir. Aynı zamanda ulaşım olana olarak caddeyi çıktığınızda istediğiniz zaman istediğiniz yere gidebilirsiniz. Ana yola da çıkmak oldukça kolaydır. Ayrıca ulaşım aracı olarak minibüs ve dolmuşu kullanabilirsiniz.

Alliance Boutique Kuşadası fiyat bilgisi

Konut projesinde yer alan brüt 92 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairler 500 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için proje krediye uydun durumdadır. Aydın İli, Kuşadası ilçesinde yer alan projedeki dairelerden birini satın alabilirsiniz.

Bu şekilde evin detaylı bir incelemesi yapılabilir. Sizlerde bu evi inceleyerek seçenekleriniz arasına yerleştirebilirsiniz. Özellikleri bakımından dikkat çeken ev modern tarzda döşenmiştir. Alliance İnşaat tarafından yapılan bu projeyi detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz.

Bu proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 0 (533) 266 80 00 numaralı telefon ulaşmanız mümkündür. Proje ayrıca 31 Temmuz 2021 tarihinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…