Kategoriler
Proje Haberleri

Almila hemen teslim

Bursa ilinin gözde ilçelerinden Nilüfer’de Almila projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje 16 İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje aile yaşamına uygun bir şekilde inşa edildi. Bahsi geçen proje site konsepti benimsenerek hayata geçirilmiş durumda. Birbirinden bağımsız konut bloklarından meydana gelen projede bloklar beş katlı olacak şekilde tasarlandı.

Almila projesi bünyesinde 62 adet konut barındıracak şekilde inşa edildi. Çalışmaları tamamlanan projede konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Böylece projede yer alan konutlar zaman sıkıntısı çeken alıcılar için de avantaj sağlıyor. Söz konusu olan proje bu yönü ile beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini çekiyor.

 Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Almila projesinde bulunan konutlar 3+1 ve 4+1 olarak yaşama kazandırılmış durumda. Proje kapsamında inşa edilmiş olan 3+1 konutlar 150 metrekare, 4+1 konutlar ise 200 metrekare olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Söz konusu olan konutlar ek olarak lokasyon itibariyle de ilgi görüyor. Bahsi geçen proje Bursa’nın gözde ilçelerinin başında gelen Nilüfer’de hayata geçirildi. Almila projesi Çamlıca Mahallesi, Ediz Sokak No:B/3’te konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede yer alan 3+1 konutların fiyatları 229 bin TL’den başlıyor. Almila projesinde bulunan 4+1 konutların fiyatları ise 329 bin TL’den başlayarak alıcılarına sunuluyor.

Proje kapsamında hayata geçirilmiş olan konutların tümü hemen teslim durumunda alıcılarını bekliyor.