Kategoriler
Proje Haberleri

Aloe Vera Evleri Samsun – Atakum’da yükseliyor

Aloe Vera Evleri Samsun konut projeleri arasında kendini öne çıkarmayı başaran bir projedir. Karadeniz’in incisi Samsun’da yükselen konutlar AFC İnşaat kalitesiyle inşa edilmektedir. Proje kapsamındaki dairelerin teslim tarihi yaklaşık olarak 2022’nin sonudur. Bununla birlikte ön satışa çıkan dairelerin sayısı süratle azalmaktadır. Üst düzey konfora sahip olması beklenen konutlar özellikle yatırımcıların çok ilgisini çekmiştir. Ayrıca proje konumu, inşası süren dairelerin oldukça yaşanabilir olduğunu gösteren bir detaydır.

Bu konutlar nasıl bir konum üzerindedir?

AFC Konut & İnşaat şirketi, bu yeni projeyi 215 bin nüfuslu Atakum ilçesinde gerçekleştirmektedir. Karadeniz kıyısındaki güzel bir ilçe olan Atakum, havasının güzelliği ile bilinen bir bölgedir. Ayrıca Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı yakınlarındaki proje arazisi pek çok yer ile kısa mesafede bulunur. Özel Bahçeşehir Okulları (İlkokul – Ortaokul – Anadolu Lisesi – Fen Lisesi), Özel Final Okulları (Anasınıfı – İlkokul – Ortaokul – Fen Lisesi), Balaç İlkokulu ve Ortaokulu gibi pek çok eğitim kurumu aynı bölgededir. Ayrıca çok sayıda market şubesi, durak ve yeşil alan da proje arazisinin yakınındadır.

Aloe Vera Evleri Samsun projesinde satılık daire fiyatları ne kadar olacak?

Teslim tarihleri henüz pek yakın olmayan bu lüks daireler çeşitli fiyatlara sahip olacaktır. Çünkü proje kapsamında 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 odalı daire seçenekleri mevcuttur. Bu dairelerin fiyatları hakkında henüz kesin bilgi mevcut olmasa da; 4 + 1 odalı brüt 197 metrekarelik seçeneklerin yaklaşık 550 bin TL değerinde olduğu bilinmektedir. Ayrıca tüm konut seçenekleri krediye uygun olacaktır. Projenin güncel durumu hakkında bilgi almak için 0 532 499 52 22 numarasına ulaşmak mümkündür. Aloe Vera Evleri Samsun projesi gibi yeni projelerden haberdar olmak için ise BURAYA tıklamanız yeterlidir.

Exit mobile version