Kategoriler
Proje Haberleri

Alp Konutları Giresun satılık 3 + 1 daire fiyatları ne kadardır?

Alp Konutları Giresun ilinin en başarılı konut projeleri arasındadır. Uzmanlar Grup İnşaat bu proje ile adının hakkını vermiştir. Brüt 155 metrekare – net 140 metrekare ölçüsündeki 3 + 1 odalı daireler pek çok talep almaktadır. Hem krediye hem de takas yöntemine uygun bu daireler toplamda 24 adettir. Ayrıca proje kapsamında inşa edilen konutlar arasında 4 adet 2 + 1 daire de mevcuttur. Fakat 3 + 1 odalıların daha çok ilgi gördüğü söylenebilir. Söz konusu dairelerin fiyatı ise yaklaşık olarak 420 bin TL ile 490 bin TL arasındadır. Projedeki konutların teslim tarihi yaklaşık olarak Temmuz 2021’dir.

Alp Konutları ne gibi özelliklere sahiptir?

Bu daireler ısı ve ses yalıtımlı olarak inşa edilmiştir. Fiber net ve doğalgaz kombi altyapıları sağlanmış olan konutlarda sağlam çelik dış kapı, 1. sınıf kalitede parke zeminler, yüksek standartlarda PVC doğramalar ve uydu sistemi vardır. Ayrıca konutların çevresi 7 gün 24 saat boyunca kamera gözetimi altındadır.

Projenin konum özellikleri nasıldır?

Uzmanlar Grup İnşaat firması, bu konutları inşa etmek için oldukça merkezi bir konum seçmiştir. Giresun’un şehir merkezinde, sahil bölgesine yakın olan Gedikkaya Caddesi’nde yükselen daireler çok iyi bir konumdadır. Bu konum ile pek çok yer yürüme mesafesindedir. Örneğin Doktor Ali Menekşeoğlu Göğüs Hastalıkları Hastanesi, 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu, 125. Yıl Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi ve Gedikkaya Camii sadece 5 – 10 dakikalık mesafededir. Bununla birlikte Alp Konutları Giresun şehir merkezindeki en sessiz lokasyonlardan birine sahip olmaktadır. Daha detaylı bilgi için arayabilirsiniz: 0530 414 96 01

Buna benzer diğer konut projelerini incelemek için lütfen BURAYA tıklayınız…