Kategoriler
Proje Haberleri

Alp Sahil Evleri hemen teslim fırsatıyla satışta

Alp Sahil Evleri konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Aydın’ın Kuşadası İlçesinde yükselen proje Akkuş İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar dubleks yazlık tipi dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kuşadası İlçesi Soğucak Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 2+1 tip, dubleks yazlıklardan meydana gelmektedir. Aynı zamanda Alp Sahil Evleri işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içleri Amerikan mutfak, ankastre set, ebeveyn banyosu, gömme dolap, vestiyer gibi olanaklara sahiptir. Dairelerde ayrıca görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi donatılar da mevcuttur. Tam donanımlı sitede 6 adet yüzme havuzu, oyun parkı, spor salonu gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Ayrıca kapıcı, güvenlik, otopark gibi hizmetler de bulunmaktadır.

Proje kapsamındaki yazlık daireler 2+1 tip olarak tasarlanmıştır. Daire büyüklükleri ise brüt 94 metrekaredir. Ayrıca daireler plaja yalnızca 500 metre uzaklıkta yer almaktadır.

Alp Sahil Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Alp Sahil Evleri konut projesi, Kuşadası, Soğucak Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje plaja yalnızca 500 metre uzaklıktadır. Ana yola cepheli olan proje ayrıca market, şehir merkezi, okul, eczane gibi noktalara da yakın mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 94metrekare brüt alana sahip 2+1 tip yazlıkların fiyatları 800 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0256 618 12 12 ve 0532 622 40 79 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…