Kategoriler
Proje Haberleri

Alpay Elite Evleri Alpaylar İnşaat Güvencesiyle Satışta

Alpaylar İnşaat A.Ş. firması tarafından Çaycuma konut projesi hayat bulmaktadır. Alpay Elite Evleri Konut Projesi, Zonguldak İli, Çaycuma İlçesi, Pehlivanlar Mahallesinde inşa edilmektedir. Bu proje üzerinde daire satışlarına başlanmıştır. Bütün dairelerin çevre düzenlemesi ve oturma izni alınarak müşterilere teslim edilmektedir.

İnşaat sektöründe yapmış olduğu projeler ile adından söz ettiren Alpaylar İnşaat, Zonguldak’ta pek çok projede yapmıştır. Şimdi de Alpay Elite konutları projesinde daire satışlarına devam etmektedir. Zonguldak konut projesinin bütün detaylarını haberimizden okuyabilirsiniz. Projede yer alan daire tipleri nelerdir? Daire boyutları ne kadardır? Konut fiyatları nedir? Proje özelliklerine dair bütün bu soruların yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Çaycuma İlçesi, Pehlivanlar Mahallesinde yer alan ara alanı üzerinde inşa edilmiştir. Proje, tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Aynı zamanda konut bloğu 3 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Alpay Elite Evleri konut projesinde daire tipleri 3+1 tip konutlardan meydan gelmektedir. Daireler brüt 127 metrekare, net ise 120 metrekare büyüklüğündedir. Çaycuma konut projesinde yer alan dairelerin içerisinde ebeveyn banyosu, ankastre set, led aydınlatma, uydu tv sistemi gibi olanaklar yer almaktadır. Aynı zamanda proje içerisinde çevre düzenlemesi, geniş otopark ve kameralı güvenlik sistemi gibi olanaklar yer almaktadır.

Alpay Elite Evleri Fiyatları Ne Kadar?

Zonguldak Çaycuma konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, bulunduğu cepheye ve kata göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden konutların fiyatları 675 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Bulunuyor?

Alpay Elite Evleri konut projesi Pehlivanlar Mahallesi ana cadde üzerinde yer almaktadır. Aynı zamanda önü açık olan bir konumda bulunan konut projesi, ihtiyaç duyulan noktalara da yakın mesafededir.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0546 728 45 22 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız

Exit mobile version