Kategoriler
Proje Haberleri

Alpay Park Evleri satışları devam ediyor

Alpay Park Evleri projesi gelişmiş özellikleri ve konforlu yapısıyla sizleri bekliyor. Proje ALPAYLAR İNŞAAT A.Ş. tarafından hayata geçirilmiştir. Zonguldak Çaycuma’da bulunan konutlar 2 artı 1 ve 3 artı 1 olarak satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu proje konforlu yapısıyla dikkat çekmektedir. Projede satışa sunulan 2 artı 1 dairenin büyüklüğü brüt 85 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 125 metrekaredir. Sitede 7/24 kameralı güvenlik sistemi sağlanmaktadır. Isı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca hidroforlu su deposu mevcuttur. Bunun yanı sıra çocuk parkı ve oturma alanı bulunmaktadır. İç özellikleri ise; 2 adet banyosu olup ebeveyn banyosu bulunmaktadır. PVC mutfak dolabı, granit veya belenco mutfak tezgâhı ve ankastre set bulunmaktadır. Üstelik salonda yarım bant tavan led spot kullanılmıştır.

Alpay Park Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Alpay Park Evleri projesi, Zonguldak İli, Çaycuma İlçesi, Pehlivanlar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Projedeki konutların fiyatları daire tipi ve büyüklüğüne göre değişmektedir.

Büyüklüğü brüt 85, 92, 103 metrekare olan 2 artı 1 dairenin fiyatları 925 bin TL’den başlamaktadır.

Projede bulunan büyüklüğü brüt 125 ve 127 metrekare olan 3 artı 1 dairenin fiyatları 1 milyon 150 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 136 metrekare büyüklüğündeki 3 artı 1 dairenin fiyatları ise 1 milyon 325 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 372 615 85 55 ya da 0 546 728 45 22 telefon numaralarını arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version