Kategoriler
Proje Haberleri

Alper Ege Konakları Davutlar lansman fiyatlarıyla satışta

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Davutlar Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Kılınç İnşaat Mühendislik firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje lüks tripleks villaları ile dikkat çekmektedir. Alper Ege Konakları Davutlar konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca villaların ilk fiyat fırsatları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Aydın konut projesi Davutlar Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 5 adet asansörlü tripleks villadan meydana gelmektedir. Villalar farklı cephe seçenekleri ile karşımıza çıkmaktadır. Bunun yanı sıra her villa akıllı ev sistemine sahip olup evinizi kolaylıkla uzaktan kontrol altına alabiliyorsunuz. Aynı zamanda villa içlerinde asansör, vestiyer, teras, ebeveyn banyosu, spot aydınlatma, yerden ısıtma sistemi ve daha pek çok özelliğe sahiptir

Site içerisinde her villanın kendine özel bahçesi ve daha pek çok olanağa yer verilecektir. Sitede ayrıca havuz, özel otopark, kamera sistemi, spor alanı gibi donanımlarda yer almaktadır. Alper Ege Konakları Davutlar konut projesinde villaların inşası devam etmekte olup projede iki tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villalar 4+1 ve 6+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villaların büyüklükleri brüt 180 metrekare ile 190 metrekare arasındadır.

Alper Ege Konakları Davutlar fiyatları ne kadar?

Kuşadası konut projesinde yer alan villaların fiyatları özel satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan;

180 metrekare büyüklüğündeki 4+1 tip villalar 2 milyon 650 bin TL,

Brüt 190 metrekare alana sahip 6+1 tip villalar ise 3 milyon TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca villa satışları krediye uygundur.

Alper Ege Konakları Davutlar nerede yer alıyor?

Konut projesi Davutlar Millipark yolu üzerinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje şehir merkezi, sağlık kurumları, eğitim kurumları, market, ulaşım noktaları gibi yerlere de yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0256 613 40 09 ve 0543 719 37 91 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version