Kategoriler
Proje Haberleri

Alpgündoğan Evleri 2 satışları başladı

Alpgündoğan Evleri 2 projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Alpgündoğan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 adet ticari alan ve 22 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 adet ticari alan ve 22 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 138 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 130 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca site içerisinde yeşil alan bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, kablo TV ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca konutlarda geniş balkonlar bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Üstelik banyoların içerisinde duşakabin ve banyo dolapları yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Pimapen marka PVC pencere yapılmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör ve rampa bulunmaktadır.

Alpgündoğan Evleri 2 konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bursa’nın İnegöl İlçesi Yeniceköy Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Otobüs durakları projeye yakın konumda yer almaktadır.
Alpgündoğan Evleri 2 projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 138 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 450.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (538) 335 09 61 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version